pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Belediye Çalışmaları

04.07.2017 - 15:23, Güncelleme: 04.07.2017 - 15:23
 

Aksaray'da Belediye Çalışmaları

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ı yapacakları çalışmalarla yeniden eski haline getireceklerini belirtti.Yazgı, yaptığı...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ı yapacakları çalışmalarla yeniden eski haline getireceklerini belirtti.Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Kılıçaslan parkı üstünde karaçam dikme çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.Aksaray'ı geçmiş yıllardaki gibi yeşil rengine büründürmek için ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Yazgı,şu bilgileri aktardı: "Göreve geldikten sonra Kılıçaslan tepesini ağaçlandırmak için 80 bin fidan toprakla buluşuyor sloganı ile yola çıktık. Bu kapsamda hedeflediğimiz 10 bin fidanın 7 bin 500 adetini dikmiş bulunuyoruz. Daha önce de Kılıçaslan tepesinde ünlü şairlerimizden Necip Fazıl Kısakürek adına hatıra ormanı adı altında çok güzel bir ağaçlandırma çalışması yapmıştık." Bölgenin yeşil alan ihtiyacını önemsediklerini vurgulayan Yazgı, "Aksaray, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla yeniden o eski 'yeşil Aksaray' olacaktır. Ağaçlandırma konusunda yapacağımız çalışmalarla gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmanın, hepimizin insanlık borcu ve sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Daha yaşanabilir, daha yeşil bir Aksaray için bütün vatandaşlarımızı ağaç dikmeye davet ediyorum." değerlendirmesini yaptı.Yazgı ayrıca Selime Hatun Aktivite Merkezi ve Tematik Park Projesi'ne ilişkin de bilgi verdi.Merkezin kısa sürede açılması için çalışmaların hızlandırıldığını ifade eden Yazgı, şöyle devam etti:"Bu merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunuyor. Yani kısacası hanımlar sosyal alanda her türlü faaliyeti gösterebilecekler. Bu güzel hizmetlerimiz şimdiden Aksaray'a hayırlı uğurlu olsun."
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ı yapacakları çalışmalarla yeniden eski haline getireceklerini belirtti.Yazgı, yaptığı...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ı yapacakları çalışmalarla yeniden eski haline getireceklerini belirtti.

Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Kılıçaslan parkı üstünde karaçam dikme çalışmalarını yürüttüğünü belirtti.

Aksaray'ı geçmiş yıllardaki gibi yeşil rengine büründürmek için ağaçlandırma çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Yazgı,şu bilgileri aktardı:

"Göreve geldikten sonra Kılıçaslan tepesini ağaçlandırmak için 80 bin fidan toprakla buluşuyor sloganı ile yola çıktık. Bu kapsamda hedeflediğimiz 10 bin fidanın 7 bin 500 adetini dikmiş bulunuyoruz. Daha önce de Kılıçaslan tepesinde ünlü şairlerimizden Necip Fazıl Kısakürek adına hatıra ormanı adı altında çok güzel bir ağaçlandırma çalışması yapmıştık."

Bölgenin yeşil alan ihtiyacını önemsediklerini vurgulayan Yazgı, "Aksaray, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla yeniden o eski 'yeşil Aksaray' olacaktır. Ağaçlandırma konusunda yapacağımız çalışmalarla gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmanın, hepimizin insanlık borcu ve sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Daha yaşanabilir, daha yeşil bir Aksaray için bütün vatandaşlarımızı ağaç dikmeye davet ediyorum." değerlendirmesini yaptı.

Yazgı ayrıca Selime Hatun Aktivite Merkezi ve Tematik Park Projesi'ne ilişkin de bilgi verdi.

Merkezin kısa sürede açılması için çalışmaların hızlandırıldığını ifade eden Yazgı, şöyle devam etti:

"Bu merkezimizde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu bulunuyor. Yani kısacası hanımlar sosyal alanda her türlü faaliyeti gösterebilecekler. Bu güzel hizmetlerimiz şimdiden Aksaray'a hayırlı uğurlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.