pendik escort bayan
ak

Aksaray'da "Askıda Ekmek" Kampanyası

27.10.2016 - 16:28, Güncelleme: 27.10.2016 - 16:28
 

Aksaray'da "Askıda Ekmek" Kampanyası

AKSARAY (AA) - Aksaray Kadın Platformu ve Hanımeller Kadın Grubu dernek üyelerinin yaklaşık 1 yıl önce başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyası ile ihtiyaç...

AKSARAY (AA) - Aksaray Kadın Platformu ve Hanımeller Kadın Grubu dernek üyelerinin yaklaşık 1 yıl önce başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyaçları karşılanıyor. Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, yaptığı açıklamada, kampanyadan günlük 250 kişinin faydalandığını söyledi.Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerini sevindirdiğini belirten Altınsoy, şunları kaydetti: "Dernek üyelerince başlatılan "Askıda Ekmek" kampanyasını sürdürüyoruz. Fırınlara ekmek almak için gelen vatandaşlarımız birer, ikişer fazla ekmek alıp askıya çıkarıyor. Bazı vatandaşlarımız aylık düzenli olarak ekmek parası ödeyip, her gün mutlaka askıda ekmek olmasını istiyorlar. İhtiyaç sahibi ailelerde gelip askıdan ekmeklerini ücretsiz alıp gidiyorlar. Günlük kampanyadan 250’ye yakın aile faydalanmaya başladı. Vatandaşımızın da kampanyaya desteği her geçen gün artıyor."
AKSARAY (AA) - Aksaray Kadın Platformu ve Hanımeller Kadın Grubu dernek üyelerinin yaklaşık 1 yıl önce başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyası ile ihtiyaç...

AKSARAY (AA) - Aksaray Kadın Platformu ve Hanımeller Kadın Grubu dernek üyelerinin yaklaşık 1 yıl önce başlattığı "Askıda Ekmek" kampanyası ile ihtiyaç sahibi ailelerin ekmek ihtiyaçları karşılanıyor.

Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, yaptığı açıklamada, kampanyadan günlük 250 kişinin faydalandığını söyledi.

Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerini sevindirdiğini belirten Altınsoy, şunları kaydetti:

"Dernek üyelerince başlatılan "Askıda Ekmek" kampanyasını sürdürüyoruz. Fırınlara ekmek almak için gelen vatandaşlarımız birer, ikişer fazla ekmek alıp askıya çıkarıyor. Bazı vatandaşlarımız aylık düzenli olarak ekmek parası ödeyip, her gün mutlaka askıda ekmek olmasını istiyorlar. İhtiyaç sahibi ailelerde gelip askıdan ekmeklerini ücretsiz alıp gidiyorlar. Günlük kampanyadan 250’ye yakın aile faydalanmaya başladı. Vatandaşımızın da kampanyaya desteği her geçen gün artıyor."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.