pendik escort bayan
ak

Aksaray'da asfalt çalışmaları

17.07.2016 - 02:18, Güncelleme: 17.07.2016 - 02:18
 

Aksaray'da asfalt çalışmaları

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada, şehirde asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.Bu kapsamda, altyapısı biten tüm yolların en kısa sürede asfaltlanacağını belirten Yazgı, "Belediye olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda, sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir." dedi.Daha önce birçok mahallede asfalt çalışması yapıldığını hatırlatan Yazgı, altyapısı biten bütün yolları program dahilinde asfaltlayarak, vatandaşın hizmetine sunacaklarını aktardı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada, şehirde asfalt çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bu kapsamda, altyapısı biten tüm yolların en kısa sürede asfaltlanacağını belirten Yazgı, "Belediye olarak ekiplerimiz bu yaz sezonunda, sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir." dedi.

Daha önce birçok mahallede asfalt çalışması yapıldığını hatırlatan Yazgı, altyapısı biten bütün yolları program dahilinde asfaltlayarak, vatandaşın hizmetine sunacaklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.