pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Asansör Boşluğuna Düşen 2 İşçi Yaralandı

17.11.2017 - 12:33, Güncelleme: 17.11.2017 - 12:33
 

Aksaray'da Asansör Boşluğuna Düşen 2 İşçi Yaralandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da asansör boşluğuna düşen 2 inşaat işçisi yaralandı.Kılıçaslan Mahallesi'nde yapımı süren inşaatta işçi olarak çalışan...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da asansör boşluğuna düşen 2 inşaat işçisi yaralandı.Kılıçaslan Mahallesi'nde yapımı süren inşaatta işçi olarak çalışan Davut Özcan (58) ile Çaban Aksu (48), asansör boşluğunun bulunduğu noktada çalıştığı sırada iskeleden dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü.İş arkadaşlarının yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılan yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.İşçilerden Aksu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da asansör boşluğuna düşen 2 inşaat işçisi yaralandı.Kılıçaslan Mahallesi'nde yapımı süren inşaatta işçi olarak çalışan...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da asansör boşluğuna düşen 2 inşaat işçisi yaralandı.

Kılıçaslan Mahallesi'nde yapımı süren inşaatta işçi olarak çalışan Davut Özcan (58) ile Çaban Aksu (48), asansör boşluğunun bulunduğu noktada çalıştığı sırada iskeleden dengesini kaybederek yaklaşık 5 metre yükseklikten yere düştü.

İş arkadaşlarının yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılan yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İşçilerden Aksu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.