pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Arazi Kavgası: 2 Ölü

23.10.2018 - 23:08, Güncelleme: 23.10.2018 - 23:08
 

Aksaray'da Arazi Kavgası: 2 Ölü

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin 2 yeğenini öldürdüğü iddia edildi. Alınan bilgiye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin 2 yeğenini öldürdüğü iddia edildi. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümüşdüğün köyünde arazi nedeniyle anlaşmazlık yaşadıkları belirtilen amca ve 2 yeğeni arasında tartışma çıktı.Kavgaya dönüşen olay sırasında Hüseyin İnan (58), yeğenleri Murat İnan (37) ile Uğur İnan'a (39) tüfekle ateş etti. Murat ve kuzeni Uğur İnan olay yerinde hayatını kaybetti.Cenazeler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Eskil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Hüseyin İnan'ın jandarma ekiplerine teslim olduğu bildirildi. Murat İnan'ın öğretmen, Uğur İnan'ın da turizmci olduğu öğrenildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin 2 yeğenini öldürdüğü iddia edildi. Alınan bilgiye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'ın Eskil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişinin 2 yeğenini öldürdüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümüşdüğün köyünde arazi nedeniyle anlaşmazlık yaşadıkları belirtilen amca ve 2 yeğeni arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olay sırasında Hüseyin İnan (58), yeğenleri Murat İnan (37) ile Uğur İnan'a (39) tüfekle ateş etti.

Murat ve kuzeni Uğur İnan olay yerinde hayatını kaybetti.

Cenazeler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Eskil Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hüseyin İnan'ın jandarma ekiplerine teslim olduğu bildirildi.

Murat İnan'ın öğretmen, Uğur İnan'ın da turizmci olduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.