pendik escort bayan
ak

Aksaray'da Araç Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

15.08.2017 - 11:08, Güncelleme: 15.08.2017 - 11:08
 

Aksaray'da Araç Yayalara Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da plakası henüz belirlenemeyen bir aracın çarpıp kaçtığı Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da plakası henüz belirlenemeyen bir aracın çarpıp kaçtığı Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu Musa Esman ve Amira Alahmat'a plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araç çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Esman ve Alahmat, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Musa Esman, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Alahmat'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Jandarma ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da plakası henüz belirlenemeyen bir aracın çarpıp kaçtığı Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da plakası henüz belirlenemeyen bir aracın çarpıp kaçtığı Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aksaray-Ankara karayolunun 30. kilometresinde yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye uyruklu Musa Esman ve Amira Alahmat'a plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir araç çarparak kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Esman ve Alahmat, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Musa Esman, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamazken, Alahmat'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.