pendik escort bayan
ak

Aksaray'da 73 Umreci Uğurlandı

25.02.2017 - 15:48, Güncelleme: 25.02.2017 - 15:48
 

Aksaray'da 73 Umreci Uğurlandı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da umreye gidecek 73 kişilik kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.Sabah namazı sonrasında Müftülük Camisi önünde düzenlenen...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da umreye gidecek 73 kişilik kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.Sabah namazı sonrasında Müftülük Camisi önünde düzenlenen uğurlama törenine, müftülük personeli, vatandaşlar ile yakınları katıldı.Aksaray Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık, gazetecilere yaptığı açıklamada, umreye gidecek vatandaşları uğurlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kutsal topraklara gidecek herkese hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mırık tarafından yapılan duaların ardından umreye gidecek vatandaşlar, yakınlarıyla helalleştikten sonra kutsal topraklara uğurlandı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da umreye gidecek 73 kişilik kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.Sabah namazı sonrasında Müftülük Camisi önünde düzenlenen...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da umreye gidecek 73 kişilik kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Sabah namazı sonrasında Müftülük Camisi önünde düzenlenen uğurlama törenine, müftülük personeli, vatandaşlar ile yakınları katıldı.

Aksaray Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Mırık, gazetecilere yaptığı açıklamada, umreye gidecek vatandaşları uğurlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kutsal topraklara gidecek herkese hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Mırık tarafından yapılan duaların ardından umreye gidecek vatandaşlar, yakınlarıyla helalleştikten sonra kutsal topraklara uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.