pendik escort bayan
ak

Aksaray’da 7 Ayda Bin 189 Çift Evlendi

03.08.2016 - 12:03, Güncelleme: 03.08.2016 - 12:03
 

Aksaray’da 7 Ayda Bin 189 Çift Evlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından son 7 ayda bin 189 çiftin nikahının kıyıldığı bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz dönemi...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından son 7 ayda bin 189 çiftin nikahının kıyıldığı bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz dönemi itibariyle nikah ve düğün sayısında büyük oranda artış yaşandığı belirtildi.Çiftlerin mutlu günlerinde belediye olarak en güzel hizmeti vermeye çalıştıkları aktarılan açıklamada, "Aksaray'da son 7 ayda bin 189 çiftin nikahı kıyıldı. Evlilik ve düğün hazırlığı yapan çiftlerin sayısı ağustos ayıyla birlikte daha da arttı. Çiftlerimiz için Aksaray Belediyesi Nikah Salonu haftanın her günü hizmet veriyor. Çiftlerimize mutluluklar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından son 7 ayda bin 189 çiftin nikahının kıyıldığı bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz dönemi...

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediyesi tarafından son 7 ayda bin 189 çiftin nikahının kıyıldığı bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz dönemi itibariyle nikah ve düğün sayısında büyük oranda artış yaşandığı belirtildi.

Çiftlerin mutlu günlerinde belediye olarak en güzel hizmeti vermeye çalıştıkları aktarılan açıklamada, "Aksaray'da son 7 ayda bin 189 çiftin nikahı kıyıldı. Evlilik ve düğün hazırlığı yapan çiftlerin sayısı ağustos ayıyla birlikte daha da arttı. Çiftlerimiz için Aksaray Belediyesi Nikah Salonu haftanın her günü hizmet veriyor. Çiftlerimize mutluluklar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.