pendik escort bayan
ak

Aksaray Valisi Pekmez'e Aa 2017 Yıllığı

15.02.2018 - 13:28, Güncelleme: 15.02.2018 - 13:28
 

Aksaray Valisi Pekmez'e Aa 2017 Yıllığı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.AA Konya Bölge...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Vali Pekmez'i ziyaret ederek, Anadolu Ajansı'nın 2017'deki haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pekmez, yıllıktaki fotoğrafları inceledi.Hazırlanan almanağın çok değerli olduğunu belirten Pekmez, 2017'de gerçekleşen her olayın anı anına fotoğraflarla sunulduğunu kaydetti.Kayır, daha sonra ziyaret ettiği Aksaray Belediyesi Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Yarbay Fuat Anık'a da yıllığı sundu.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.AA Konya Bölge...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya Anadolu Ajansınca (AA) hazırlanan 2017 Yıllığı sunuldu.

AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Vali Pekmez'i ziyaret ederek, Anadolu Ajansı'nın 2017'deki haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı yıllığı sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pekmez, yıllıktaki fotoğrafları inceledi.

Hazırlanan almanağın çok değerli olduğunu belirten Pekmez, 2017'de gerçekleşen her olayın anı anına fotoğraflarla sunulduğunu kaydetti.

Kayır, daha sonra ziyaret ettiği Aksaray Belediyesi Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Yarbay Fuat Anık'a da yıllığı sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.