pendik escort bayan
ak

Aksaray Valisi Pekmez'den İşkur'a Ziyaret

29.03.2017 - 13:28, Güncelleme: 29.03.2017 - 13:28
 

Aksaray Valisi Pekmez'den İşkur'a Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.Vali Pekmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.Vali Pekmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan ''Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı'' hakkında İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş'tan bilgi aldı.Akkuş, yaptığı açıklamada, program kapsamında bin 580 iş yeri ziyareti gerçekleştirdiklerini, Aksaray’da ilk üç ayda 3 bin 84 kişinin istihdam edildiğini belirtti.İşveren kesiminin programa büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Akkuş, Aksaray’da bu konuda hedef büyüttüklerini kaydetti.Pekmez, Akkuş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.Vali Pekmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Pekmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan ''Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı'' hakkında İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş'tan bilgi aldı.

Akkuş, yaptığı açıklamada, program kapsamında bin 580 iş yeri ziyareti gerçekleştirdiklerini, Aksaray’da ilk üç ayda 3 bin 84 kişinin istihdam edildiğini belirtti.

İşveren kesiminin programa büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Akkuş, Aksaray’da bu konuda hedef büyüttüklerini kaydetti.

Pekmez, Akkuş'a teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.