pendik escort bayan
ak

Aksaray Üniversitesi Rektörü Şahin'e Ziyaret

25.09.2017 - 16:08, Güncelleme: 25.09.2017 - 16:08
 

Aksaray Üniversitesi Rektörü Şahin'e Ziyaret

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof....

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin'i ziyaret etti.Rektör Şahin, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitenin sorumluluk alanına giren her konuda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi. Siyaset kurumunu önemsediklerini, yapılacak işlerin ve beklentilerin siyaset kurumu marifetiyle çözülebildiğini bildiklerini ifade eden Şahin, "Konu Aksaray'ın gelişmesi ve milletin beklentilerinin gerçekleşmesi olduğunda, biz ASÜ olarak, sorumluluk alanımıza giren her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Sonuçta kazanan Aksaray olacaktır." dedi.Yapılan açıklamanın ardından, çalışmalar hususunda istişarelerde bulunuldu.
AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof....

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti ve AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin'i ziyaret etti.

Rektör Şahin, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, üniversitenin sorumluluk alanına giren her konuda ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını söyledi.

Siyaset kurumunu önemsediklerini, yapılacak işlerin ve beklentilerin siyaset kurumu marifetiyle çözülebildiğini bildiklerini ifade eden Şahin, "Konu Aksaray'ın gelişmesi ve milletin beklentilerinin gerçekleşmesi olduğunda, biz ASÜ olarak, sorumluluk alanımıza giren her konuda gereken desteği vermeye hazırız. Sonuçta kazanan Aksaray olacaktır." dedi.

Yapılan açıklamanın ardından, çalışmalar hususunda istişarelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.