pendik escort bayan
ak

Aksaray Pomem'de Mezuniyet Töreni

13.12.2017 - 12:13, Güncelleme: 13.12.2017 - 12:13
 

Aksaray Pomem'de Mezuniyet Töreni

Aksaray Valisi Pekmez:- "Sorumluluğunuz ne kadar büyük olursa olsun görevinizi hakkı ile yerine getireceğinizi biliyor, görevlerinizi yaparken adalet ve eşitliğin her daim rehberiniz olacağına gönülden inanıyorum"

AKSARAY (AA) - Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 651 polis adayı için tören düzenlendi.Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Şehit Önder Güzel Polis Eğitim Merkezi Spor Salonun'daki 20. dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polis adaylarına yeni görevlerinde başarılar diledi.Polis teşkilatının kurulduğu ilk günden beri halkın huzur ve güvenliği ile vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için çalıştığını belirten Pekmez, şöyle konuştu:"Yeni bir yolun başlangıcında olmanın idraki ile odak noktasında en şerefli varlık olan insanın yer aldığı kutsal bir mesleği icra edeceksiniz. Bugünden itibaren ülkemiz ve milletimiz adına çok büyük sorumluluğu da yükleniyorsunuz. Sizler, ayrım yapmaksızın bu ülkedeki her bir ferdin huzur ve emniyetinin teminatısınız. Ülkemizin, milletimizin, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın geleceğe doğru kararlı adımlarla yürüyüşümüzün güvencesisiniz. Sorumluluğunuz ne kadar büyük olursa olsun görevinizi hakkı ile yerine getireceğinizi biliyor, görevlerinizi yaparken adalet ve eşitliğin her daim rehberiniz olacağına gönülden inanıyorum."Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ise müdürlüğün bugün 293'ü kadın 358'i erkek 651 polis adayını mezun edeceğini dile getirdi.Bugüne kadar 9 bin 289 öğrenci mezun ettiklerini aktaran Turgay, amaçlarının ülkeye, milli ve manevi değerlere bağlı, zihni hür, alnı açık, başı dik polisler yetiştirmek olduğunu vurguladı.Konuşmaların ardından dönem birincisi Gökhan Eraslan, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. Daha sonra dereceye giren ilk 10 öğrenciye başarı belgesi, plaket ve hediye verildi.Törene, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Aksaray Valisi Pekmez:- "Sorumluluğunuz ne kadar büyük olursa olsun görevinizi hakkı ile yerine getireceğinizi biliyor, görevlerinizi yaparken adalet ve eşitliğin her daim rehberiniz olacağına gönülden inanıyorum"

AKSARAY (AA) - Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 651 polis adayı için tören düzenlendi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Şehit Önder Güzel Polis Eğitim Merkezi Spor Salonun'daki 20. dönem mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, polis adaylarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Polis teşkilatının kurulduğu ilk günden beri halkın huzur ve güvenliği ile vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek için çalıştığını belirten Pekmez, şöyle konuştu:

"Yeni bir yolun başlangıcında olmanın idraki ile odak noktasında en şerefli varlık olan insanın yer aldığı kutsal bir mesleği icra edeceksiniz. Bugünden itibaren ülkemiz ve milletimiz adına çok büyük sorumluluğu da yükleniyorsunuz. Sizler, ayrım yapmaksızın bu ülkedeki her bir ferdin huzur ve emniyetinin teminatısınız. Ülkemizin, milletimizin, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın geleceğe doğru kararlı adımlarla yürüyüşümüzün güvencesisiniz. Sorumluluğunuz ne kadar büyük olursa olsun görevinizi hakkı ile yerine getireceğinizi biliyor, görevlerinizi yaparken adalet ve eşitliğin her daim rehberiniz olacağına gönülden inanıyorum."

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay ise müdürlüğün bugün 293'ü kadın 358'i erkek 651 polis adayını mezun edeceğini dile getirdi.

Bugüne kadar 9 bin 289 öğrenci mezun ettiklerini aktaran Turgay, amaçlarının ülkeye, milli ve manevi değerlere bağlı, zihni hür, alnı açık, başı dik polisler yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından dönem birincisi Gökhan Eraslan, yaş kütüğüne dönem plaketini çaktı. Daha sonra dereceye giren ilk 10 öğrenciye başarı belgesi, plaket ve hediye verildi.

Törene, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıyıldız ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.