pendik escort bayan
ak

Aksaray Osb'de Yönetim Kurulu Toplandı

13.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 13.05.2019 - 13:13
 

Aksaray Osb'de Yönetim Kurulu Toplandı

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Aksaray Valisi ve OSB Yönetim...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Aksaray Valisi ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mantı başkanlığında OSB Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Evren Dinçer, yönetim kurulu üyeleri İmdat Altuntaş, Ramazan Okutan ve Seyfettin Karagöz katıldı. Toplantıda, Aksaray’a 2. OSB'nin kurulması çalışmaları kapsamında kurum görüşleri, Aksaray'da yaptırım yapmak isteyen firmaların arsa tahsis talepleri ile OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi. Vali Mantı, yaptığı konuşmada, Aksaray’ın coğrafi konumu, yatırımcılara sağlanan teşvik ve destekler ile önemli avantajlar sağladığını belirterek, Aksaray OSB’de yer almak isteyen yatırım ve istihdama katkı sağlayacak firmaların bulunmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. OSB Yönetim Kurulu olarak Aksaray OSB’nin ve yatırımcıların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Mantı, bölgenin eksikliklerinin giderilmesi, Aksaray’a daha çok yatırımın gelmesi ve istihdamın sağlanması için el birliği içerisinde çalışmaya gayret göstereceklerini dile getirdi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Aksaray Valisi ve OSB Yönetim...

AKSARAY (AA) - Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Aksaray Valisi ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mantı başkanlığında OSB Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Aksaray Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Evren Dinçer, yönetim kurulu üyeleri İmdat Altuntaş, Ramazan Okutan ve Seyfettin Karagöz katıldı.

Toplantıda, Aksaray’a 2. OSB'nin kurulması çalışmaları kapsamında kurum görüşleri, Aksaray'da yaptırım yapmak isteyen firmaların arsa tahsis talepleri ile OSB’nin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcılardan gelen talepler değerlendirildi.

Vali Mantı, yaptığı konuşmada, Aksaray’ın coğrafi konumu, yatırımcılara sağlanan teşvik ve destekler ile önemli avantajlar sağladığını belirterek, Aksaray OSB’de yer almak isteyen yatırım ve istihdama katkı sağlayacak firmaların bulunmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

OSB Yönetim Kurulu olarak Aksaray OSB’nin ve yatırımcıların her zaman yanında olduklarını vurgulayan Mantı, bölgenin eksikliklerinin giderilmesi, Aksaray’a daha çok yatırımın gelmesi ve istihdamın sağlanması için el birliği içerisinde çalışmaya gayret göstereceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.