pendik escort bayan
ak

Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

07.03.2018 - 09:08, Güncelleme: 07.03.2018 - 09:08
 

Aksaray Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 10'u tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 16 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 10'u tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında, örgüt bağlantısı olduğu iddia edilen 8 şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 28'e yükseldi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklandı, 18'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Haklarında yakalama kararı çıkarılan ve adreslerinde bulunmayan şüphelilerden 8'inin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 27 Şubat'ta, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve aralarında örgüte yakın şirketlerin çalışanlarının da bulunduğu 36 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 10'u tutuklandı

AKSARAY (AA) - Aksaray merkezli 16 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 28 zanlıdan 10'u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında, örgüt bağlantısı olduğu iddia edilen 8 şüphelinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 28'e yükseldi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 10'u tutuklandı, 18'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haklarında yakalama kararı çıkarılan ve adreslerinde bulunmayan şüphelilerden 8'inin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 27 Şubat'ta, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve aralarında örgüte yakın şirketlerin çalışanlarının da bulunduğu 36 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, düzenlenen eş zamanlı operasyonda 20 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.