pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray Malaklısı Emitt Fuarı'nda Tanıtılacak

24.01.2018 - 15:13, Güncelleme: 24.01.2018 - 15:13
 

Aksaray Malaklısı Emitt Fuarı'nda Tanıtılacak

AKSARAY (AA) - "Anadolu Aslanı'' olarak da bilinen ve Anadolu'nun iri yapılı köpek cinslerinden Aksaray Malaklısı, İstanbul'da 25-28 Ocak'da düzenlenecek...

AKSARAY (AA) - "Anadolu Aslanı'' olarak da bilinen ve Anadolu'nun iri yapılı köpek cinslerinden Aksaray Malaklısı, İstanbul'da 25-28 Ocak'da düzenlenecek olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtılacak.Fuara katılacak olan 3 enik ile 2 büyük malaklı halka tanıtıldı.Aksaray Malaklıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhammet Tıpırdamaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarda bu yıl Aksaray'ı en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.Fuarda Aksaray Malaklı köpeklerini tanıtmak için yola çıkacaklarını ifade eden Tıpırdamaz, "Köpeklerimizi fuarda tanıtacağız. Dünyadaki çoban köpekleri içerisinde en büyüğü budur. Anadolu Aslanı malaklılar her yıl olduğu gibi bu yılda fuarın gözdesi olmaya aday."
AKSARAY (AA) - "Anadolu Aslanı'' olarak da bilinen ve Anadolu'nun iri yapılı köpek cinslerinden Aksaray Malaklısı, İstanbul'da 25-28 Ocak'da düzenlenecek...

AKSARAY (AA) - "Anadolu Aslanı'' olarak da bilinen ve Anadolu'nun iri yapılı köpek cinslerinden Aksaray Malaklısı, İstanbul'da 25-28 Ocak'da düzenlenecek olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtılacak.

Fuara katılacak olan 3 enik ile 2 büyük malaklı halka tanıtıldı.

Aksaray Malaklıları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Muhammet Tıpırdamaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarda bu yıl Aksaray'ı en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

Fuarda Aksaray Malaklı köpeklerini tanıtmak için yola çıkacaklarını ifade eden Tıpırdamaz, "Köpeklerimizi fuarda tanıtacağız. Dünyadaki çoban köpekleri içerisinde en büyüğü budur. Anadolu Aslanı malaklılar her yıl olduğu gibi bu yılda fuarın gözdesi olmaya aday."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.