pendik escort bayan
ak

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı:

13.11.2018 - 10:33, Güncelleme: 13.11.2018 - 10:33
 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı:

"Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 18 milyonluk yatırım yaptık"

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı hizmete giren 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 18 milyon 200 bin liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın Aksaray'da yaptığı önemli yatırımları arasında bulunan yeni hastanenin ulaşım başta olmak üzere altyapı yatırımlarını tamamladıklarını belirtti. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımın sağlanması için 8 adet bina kamulaştırması, 5 toplamda 8 adet bağlantı yolunun tamamlandığını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:" Hastanenin hizmete girmesi ve herhangi bir altyapı sorununun yaşanmaması için yapılan projelendirme ve planlama kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu gibi altyapı yatırımları tamamlandı. Ana yollarını, kaldırımlarını yaptık. Sıcak asfaltını attık. Orta refüj ve kavşak düzenlemelerini yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan yatırımların toplam bedeli 18 milyonu aştı. Yaptığımız hizmetlerin ve hastanemizin halkımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
"Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 18 milyonluk yatırım yaptık"

AKSARAY (AA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı hizmete giren 400 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi için 18 milyon 200 bin liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Yazgı, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nın Aksaray'da yaptığı önemli yatırımları arasında bulunan yeni hastanenin ulaşım başta olmak üzere altyapı yatırımlarını tamamladıklarını belirtti.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaşımın sağlanması için 8 adet bina kamulaştırması, 5 toplamda 8 adet bağlantı yolunun tamamlandığını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

" Hastanenin hizmete girmesi ve herhangi bir altyapı sorununun yaşanmaması için yapılan projelendirme ve planlama kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu gibi altyapı yatırımları tamamlandı. Ana yollarını, kaldırımlarını yaptık. Sıcak asfaltını attık. Orta refüj ve kavşak düzenlemelerini yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılan yatırımların toplam bedeli 18 milyonu aştı. Yaptığımız hizmetlerin ve hastanemizin halkımıza ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.