pendik escort bayan
ak

Aksa Jeneratör, Tahran Ofisini Açtı

Spor 01.08.2016 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2016 - 12:33
 

Aksa Jeneratör, Tahran Ofisini Açtı

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, İran'ın başkenti Tahran'da satış ofisi açtı.Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün dönemsel ve sürekli enerji...

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, İran'ın başkenti Tahran'da satış ofisi açtı.Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağladığı belirtilerek, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da eklediği bildirildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Üst Yöneticisi Alper Peker, "İran ciddi bir pazar. Ekonomide hızlı büyüme kaydetmeye başladı ve bu durum İran'ı yatırımcıların ilgi odağı haline getiriyor. 2016'da ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını artırmak ve Aksa'yı farklı ülkelere de duyurmak en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda 2016 yılında özellikle Hindistan ve Afrika ülkelerine yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.Aksa Jeneratör'ün dünyanın ilk beş jeneratör üreticisi arasında yer aldığı kaydedilen açıklamada, şirketin Türkiye, Çin ve ABD'deki üretim tesisleriyle 160 ülkeye ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.
ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, İran'ın başkenti Tahran'da satış ofisi açtı.Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün dönemsel ve sürekli enerji...

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, İran'ın başkenti Tahran'da satış ofisi açtı.

Şirketten yapılan açıklamada, Aksa Jeneratör'ün dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağladığı belirtilerek, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da eklediği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Üst Yöneticisi Alper Peker, "İran ciddi bir pazar. Ekonomide hızlı büyüme kaydetmeye başladı ve bu durum İran'ı yatırımcıların ilgi odağı haline getiriyor. 2016'da ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısını artırmak ve Aksa'yı farklı ülkelere de duyurmak en büyük hedefimiz. Bu hedef doğrultusunda 2016 yılında özellikle Hindistan ve Afrika ülkelerine yatırım yaparak büyümemizi sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Aksa Jeneratör'ün dünyanın ilk beş jeneratör üreticisi arasında yer aldığı kaydedilen açıklamada, şirketin Türkiye, Çin ve ABD'deki üretim tesisleriyle 160 ülkeye ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.