pendik escort bayan
ak

Aksa Jeneratör Afrika Enerji Formuna Sponsor Oldu

Spor 19.06.2019 - 10:58, Güncelleme: 19.06.2019 - 10:58
 

Aksa Jeneratör Afrika Enerji Formuna Sponsor Oldu

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu yıl 21. düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.Şirketten...

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu yıl 21. düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa'nın forum kapsamında bölgenin enerji sektöründeki önemli firmalarla bir araya geldi.Aksa Jeneratör, 11-14 Haziran arasında Portekiz’in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilen Afrika Enerji Forumu'na sponsor oldu.Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Üst Yöneticisi Alper Peker, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olmaya devam ettiklerini belirtti. Aksa Jeneratör'ün bölgede madencilikten inşaata kadar pek çok sektörde tercih edildiğini kaydeden Peker, "Afrika, enerji alanındaki her önemli anında yanında durduğumuz bir kıta. Afrika Enerji Forumu’na her yıl destek veriyoruz ve kıtanın kalkınmasındaki her hamlede biz de var olmaya devam etmek istiyoruz. Mozambik’teki felaket anlarında ve Afrika Enerji Forumu gibi kıtanın geleceğini şekillendirecek büyük buluşmalarda da yerimizi alıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Afrika’yla ticari, sosyal ve kültürel bağlarımız her yıl daha da güçleniyor." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu yıl 21. düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.Şirketten...

ANKARA (AA) - Aksa Jeneratör, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olma hedefiyle bu yıl 21. düzenlenen Afrika Enerji Forumu’na sponsor oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa'nın forum kapsamında bölgenin enerji sektöründeki önemli firmalarla bir araya geldi.

Aksa Jeneratör, 11-14 Haziran arasında Portekiz’in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilen Afrika Enerji Forumu'na sponsor oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aksa Jeneratör Üst Yöneticisi Alper Peker, Afrika’nın sürdürülebilir kalkınmasına destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

Aksa Jeneratör'ün bölgede madencilikten inşaata kadar pek çok sektörde tercih edildiğini kaydeden Peker, "Afrika, enerji alanındaki her önemli anında yanında durduğumuz bir kıta. Afrika Enerji Forumu’na her yıl destek veriyoruz ve kıtanın kalkınmasındaki her hamlede biz de var olmaya devam etmek istiyoruz. Mozambik’teki felaket anlarında ve Afrika Enerji Forumu gibi kıtanın geleceğini şekillendirecek büyük buluşmalarda da yerimizi alıyoruz. Dünyanın parlayan yıldızı Afrika’yla ticari, sosyal ve kültürel bağlarımız her yıl daha da güçleniyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.