pendik escort bayan
ak

Aksa Elektrik'ten Abonelerine Whatsapp Desteği

Spor 26.09.2017 - 14:48, Güncelleme: 26.09.2017 - 14:48
 

Aksa Elektrik'ten Abonelerine Whatsapp Desteği

ANKARA (AA) - Kazancı Holding iştiraklerinden olan Aksa Elektrik AŞ, tüketicilerine Whatsapp uygulaması üzerinden hizmet vermeye başladı.Şirket, Whatsapp...

ANKARA (AA) - Kazancı Holding iştiraklerinden olan Aksa Elektrik AŞ, tüketicilerine Whatsapp uygulaması üzerinden hizmet vermeye başladı.Şirket, Whatsapp üzerinden 0 533 155 2572 numaralı hat ile hem abonelerine hem de serbest tüketici statüsündeki müşterilerine hizmet sağlayacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre uygulama sayesinde müşterilere indirimli elektrik fırsatları ve diğer konularda bilgi verilecek.Uygulamayla ayrıca tüketiciler elektrik faturalarının fotoğrafını çekip Whatsapp hattına gönderdiklerinde avantajlı kampanyalardan yararlanabilecek.AKSA Elektrik AŞ, Çoruh Elektrik bünyesinde Trabzon, Giresun, Rize, Artvin ve Gümüşhane ile Fırat Elektrik Dağıtım AŞ bünyesinde Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'ye elektrik dağıtım hizmeti veriyor.
ANKARA (AA) - Kazancı Holding iştiraklerinden olan Aksa Elektrik AŞ, tüketicilerine Whatsapp uygulaması üzerinden hizmet vermeye başladı.Şirket, Whatsapp...

ANKARA (AA) - Kazancı Holding iştiraklerinden olan Aksa Elektrik AŞ, tüketicilerine Whatsapp uygulaması üzerinden hizmet vermeye başladı.

Şirket, Whatsapp üzerinden 0 533 155 2572 numaralı hat ile hem abonelerine hem de serbest tüketici statüsündeki müşterilerine hizmet sağlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre uygulama sayesinde müşterilere indirimli elektrik fırsatları ve diğer konularda bilgi verilecek.

Uygulamayla ayrıca tüketiciler elektrik faturalarının fotoğrafını çekip Whatsapp hattına gönderdiklerinde avantajlı kampanyalardan yararlanabilecek.

AKSA Elektrik AŞ, Çoruh Elektrik bünyesinde Trabzon, Giresun, Rize, Artvin ve Gümüşhane ile Fırat Elektrik Dağıtım AŞ bünyesinde Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'ye elektrik dağıtım hizmeti veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.