pendik escort bayan
ak

Akpınar'dan Arakan Kampanyasına Destek

17.10.2017 - 12:48, Güncelleme: 17.10.2017 - 12:48
 

Akpınar'dan Arakan Kampanyasına Destek

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nin başlattığı Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyası ile ilgili Akpınar'da destek toplantısı düzenlendi.Akpınar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nin başlattığı Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyası ile ilgili Akpınar'da destek toplantısı düzenlendi.Akpınar Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Vekili Murat Girgin, Valiliğin başlattığı kampanyanın önemine değinerek, ilçeden kampanyaya destek sağlanacağını belirtti. Daha önce Bayırbucak Türkmenleri ve Halep için çeşitli yardım kampanyaları gerçekleştirildiğini anımsatan Girgin, şöyle konuştu:"Akpınar halkı tarafından da bu kampanyalar büyük ilgi görerek önemli miktarda yardım toplanmıştı. Bu sefer de Arakan'da soykırıma maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için Valiliğimiz tarafından bir kampanya başlatıldı. Akpınar İlçesinden de gerekli yardımların yapılması hususunda aynı hassasiyeti bekliyoruz."Toplantıya, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nin başlattığı Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyası ile ilgili Akpınar'da destek toplantısı düzenlendi.Akpınar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valiliği'nin başlattığı Arakanlı Müslümanlara yardım kampanyası ile ilgili Akpınar'da destek toplantısı düzenlendi.

Akpınar Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Vekili Murat Girgin, Valiliğin başlattığı kampanyanın önemine değinerek, ilçeden kampanyaya destek sağlanacağını belirtti.

Daha önce Bayırbucak Türkmenleri ve Halep için çeşitli yardım kampanyaları gerçekleştirildiğini anımsatan Girgin, şöyle konuştu:

"Akpınar halkı tarafından da bu kampanyalar büyük ilgi görerek önemli miktarda yardım toplanmıştı. Bu sefer de Arakan'da soykırıma maruz kalan Müslüman kardeşlerimiz için Valiliğimiz tarafından bir kampanya başlatıldı. Akpınar İlçesinden de gerekli yardımların yapılması hususunda aynı hassasiyeti bekliyoruz."

Toplantıya, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.