pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akpınar Kaymakamı Aytemür, Muhtarları Dinledi

21.07.2017 - 20:23, Güncelleme: 21.07.2017 - 20:23
 

Akpınar Kaymakamı Aytemür, Muhtarları Dinledi

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans salonunda yapılan temmuz ayı muhtarlar toplantısında konuşan Kaymakam Aytemür, yerel yönetimlerin ilk birimlerinden olan muhtarların, köylerine, mahallerine en iyi hizmeti götürebilmek için çalıştıklarını ifade etti.Aytemür'ün konuşmasının ardından, köy ve mahallelerin sorunları, yapılabilecek çalışmalar ve muhtarların talepleri görüşüldü.Toplantıya, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans...

KIRŞEHİR (AA) - Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, konferans salonunda yapılan temmuz ayı muhtarlar toplantısında konuşan Kaymakam Aytemür, yerel yönetimlerin ilk birimlerinden olan muhtarların, köylerine, mahallerine en iyi hizmeti götürebilmek için çalıştıklarını ifade etti.

Aytemür'ün konuşmasının ardından, köy ve mahallelerin sorunları, yapılabilecek çalışmalar ve muhtarların talepleri görüşüldü.

Toplantıya, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.