pendik escort bayan
ak

Akıncılar'da otomobil takla attı: 5 yaralı

31.10.2016 - 20:26, Güncelleme: 31.10.2016 - 20:26
 

Akıncılar'da otomobil takla attı: 5 yaralı

SİVAS'ın Akıncılar İlçesi'nde otomobilin takla atması sonucu 5 kişi yaralandı.

SİVAS'ın Akıncılar İlçesi'nde otomobilin takla atması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza, Akıncılar İlçesi D-100 Karayolu Altıntepe mevkisinde meydana geldi. Ramazan Erdoğdu (35) yönetimdeki 52 EC 601 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Erdoğdu ile beraberindeki İsa Erdoğdu (27), Erol Erdoğdu (24), Tekin Çelik (37) ve Özgür Çelik (35) yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Akıncılar ve Suşehri Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada yaralanan kişilerin bir enerji şirketinde çalıştıkları Erzincan'ın Refahiye İlçesi'nden Ordu'ya gitmek için yola çıktıkları belirtildi.
SİVAS'ın Akıncılar İlçesi'nde otomobilin takla atması sonucu 5 kişi yaralandı.

SİVAS'ın Akıncılar İlçesi'nde otomobilin takla atması sonucu 5 kişi yaralandı

Kaza, Akıncılar İlçesi D-100 Karayolu Altıntepe mevkisinde meydana geldi. Ramazan Erdoğdu (35) yönetimdeki 52 EC 601 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Erdoğdu ile beraberindeki İsa Erdoğdu (27), Erol Erdoğdu (24), Tekin Çelik (37) ve Özgür Çelik (35) yaralandı.
Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Akıncılar ve Suşehri Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.
Kazada yaralanan kişilerin bir enerji şirketinde çalıştıkları Erzincan'ın Refahiye İlçesi'nden Ordu'ya gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

5814f24aeb10bb1a502e0db6.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.