pendik escort bayan
ak

Akıncılar'da "Genç Çiftçi" Projesi

21.09.2017 - 12:23, Güncelleme: 21.09.2017 - 12:23
 

Akıncılar'da "Genç Çiftçi" Projesi

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Genç Çiftçi" Projesi kapsamında 4 kişiye 24 büyükbaş hayvan hibe olarak verildi.Kaymakam Akın Karagöz, Gıda Tarım...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Genç Çiftçi" Projesi kapsamında 4 kişiye 24 büyükbaş hayvan hibe olarak verildi.Kaymakam Akın Karagöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yürütülen "Genç Çiftçi" projelerine ilçe genelinden 79 müracaat olduğunu belirtti.Bunlardan 9 çiftçinin destek almaya hak kazandığını aktaran Karagöz, "Projeler 4 büyükbaş sığır, 2 küçükbaş koyun, 1 büyükbaş manda, 1 arıcılık, 1 seracılık olmak üzere toplam 9 tanedir. Destek almaya hak kazananlardan 4 vatandaşımıza 6'şar adet olmak üzere toplamda 24 büyükbaş hayvan dağıtımı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı." dedi.Kaymakam Karagöz, ilçe genelinde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Genç Çiftçi" Projesi kapsamında 4 kişiye 24 büyükbaş hayvan hibe olarak verildi.Kaymakam Akın Karagöz, Gıda Tarım...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde "Genç Çiftçi" Projesi kapsamında 4 kişiye 24 büyükbaş hayvan hibe olarak verildi.

Kaymakam Akın Karagöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında yürütülen "Genç Çiftçi" projelerine ilçe genelinden 79 müracaat olduğunu belirtti.

Bunlardan 9 çiftçinin destek almaya hak kazandığını aktaran Karagöz, "Projeler 4 büyükbaş sığır, 2 küçükbaş koyun, 1 büyükbaş manda, 1 arıcılık, 1 seracılık olmak üzere toplam 9 tanedir. Destek almaya hak kazananlardan 4 vatandaşımıza 6'şar adet olmak üzere toplamda 24 büyükbaş hayvan dağıtımı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı." dedi.

Kaymakam Karagöz, ilçe genelinde tarım ve hayvancılığı geliştirmek için destek vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.