pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar’da Gaziler Ve Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

21.09.2017 - 12:48, Güncelleme: 21.09.2017 - 12:48
 

Akıncılar’da Gaziler Ve Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde gaziler ve şehit aileleri yemekte biraya geldi.Kaymakam Akın Karagöz, tarafından Öğretmenevi lokalinde gaziler ve şehit...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde gaziler ve şehit aileleri yemekte biraya geldi.Kaymakam Akın Karagöz, tarafından Öğretmenevi lokalinde gaziler ve şehit aileleri için yemek verildi.Karagöz, burada yaptığı konuşmada, "Bizler ay yıldızlı bayrağın altında yaşıyorsak hiç şüphesiz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Bu topraklarda binlerce yıldır şehidimiz ve gazilerimiz var. Şehitlik ölümlerin en güzeli, gazilik ise şereflerin en şereflisidir." ifadelerini kullandı.Türkiye Cumhuriyetinin her geçen gün daha da güçlendiğini aktaran Karagöz, terörle mücadelenin devletin ve milletin kararlılığıyla devam ettiğini vurgulayarak programa katılanlara teşekkür etti.Programa Belediye Başkanı Hasan Şen, kurum amirleri ve davetliler katıldı.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde gaziler ve şehit aileleri yemekte biraya geldi.Kaymakam Akın Karagöz, tarafından Öğretmenevi lokalinde gaziler ve şehit...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde gaziler ve şehit aileleri yemekte biraya geldi.

Kaymakam Akın Karagöz, tarafından Öğretmenevi lokalinde gaziler ve şehit aileleri için yemek verildi.

Karagöz, burada yaptığı konuşmada, "Bizler ay yıldızlı bayrağın altında yaşıyorsak hiç şüphesiz şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. Bu topraklarda binlerce yıldır şehidimiz ve gazilerimiz var. Şehitlik ölümlerin en güzeli, gazilik ise şereflerin en şereflisidir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhuriyetinin her geçen gün daha da güçlendiğini aktaran Karagöz, terörle mücadelenin devletin ve milletin kararlılığıyla devam ettiğini vurgulayarak programa katılanlara teşekkür etti.

Programa Belediye Başkanı Hasan Şen, kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.