pendik escort bayan
ak

Akıncılar'da "Askıda Ekmek" Projesi

20.10.2017 - 15:08, Güncelleme: 20.10.2017 - 15:08
 

Akıncılar'da "Askıda Ekmek" Projesi

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, ihtiyaç sahibi aileler için "Askıda Ekmek" projesi başlatıldı.Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, ihtiyaç sahibi aileler için "Askıda Ekmek" projesi başlatıldı.Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (AKDER) tarafından başlatılan proje, ilçedeki 2 ekmek fırını ile bir bakkalda uygulanıyor.AKDER Başkanı Ümit Sözcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek yönetimi olarak alınan karar doğrultusunda böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.Uygulamanın 31 Mart 2018'e kadar 2 fırın ve bir bakkalda devam edeceğini dile getiren Sözcü, "Bir bakkal dükkanı ve 2 fırınla anlaşma yaparak askıda ekmek projemizi başlattık. Osmanlı geleneği olan bu projeyi hayata geçirmekten mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. İhtiyaç sahibi ailelerimiz ekmeklerini alıp ücret ödemeden gidebilirler." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, ihtiyaç sahibi aileler için "Askıda Ekmek" projesi başlatıldı.Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma...

SİVAS (AA) - Akıncılar ilçesinde, ihtiyaç sahibi aileler için "Askıda Ekmek" projesi başlatıldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (AKDER) tarafından başlatılan proje, ilçedeki 2 ekmek fırını ile bir bakkalda uygulanıyor.

AKDER Başkanı Ümit Sözcü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek yönetimi olarak alınan karar doğrultusunda böyle bir uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Uygulamanın 31 Mart 2018'e kadar 2 fırın ve bir bakkalda devam edeceğini dile getiren Sözcü, "Bir bakkal dükkanı ve 2 fırınla anlaşma yaparak askıda ekmek projemizi başlattık. Osmanlı geleneği olan bu projeyi hayata geçirmekten mutlu olduğumuzu ifade ediyorum. İhtiyaç sahibi ailelerimiz ekmeklerini alıp ücret ödemeden gidebilirler." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.