pendik escort bayan
ak

Akıncılar'a Otobüs Hibesi

28.03.2017 - 17:28, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:28
 

Akıncılar'a Otobüs Hibesi

SİVAS (AA) - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) tarafından akıncılar Belediyesine otobüs hibe edildi. Akıncılar...

SİVAS (AA) - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) tarafından akıncılar Belediyesine otobüs hibe edildi. Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden itibaren belediye araç parkurunu genişlettiklerini belirterek, ilçeye yeni bir otobüs daha kazandırdıklarını söyledi.Şen memnuniyetini dile getirerek şunları kaydetti:"İETT tarafından belediyemize hibe edilen otobüs ilçemize gelmiştir. İnşallah halkımız için güzel günlerde kullanmak nasip olur. Otobüsün belediyemize kazandırılmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Otobüs İşletmeleri Daire Başkanımız Ayhan Ayvaz'a teşekkür ediyorum. Belediyemizin böyle bir otobüse ihtiyacı vardı, bu ihtiyacımızda giderilmiş oldu."
SİVAS (AA) - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) tarafından akıncılar Belediyesine otobüs hibe edildi. Akıncılar...

SİVAS (AA) - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT) tarafından akıncılar Belediyesine otobüs hibe edildi.

Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden itibaren belediye araç parkurunu genişlettiklerini belirterek, ilçeye yeni bir otobüs daha kazandırdıklarını söyledi.

Şen memnuniyetini dile getirerek şunları kaydetti:

"İETT tarafından belediyemize hibe edilen otobüs ilçemize gelmiştir. İnşallah halkımız için güzel günlerde kullanmak nasip olur. Otobüsün belediyemize kazandırılmasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Otobüs İşletmeleri Daire Başkanımız Ayhan Ayvaz'a teşekkür ediyorum. Belediyemizin böyle bir otobüse ihtiyacı vardı, bu ihtiyacımızda giderilmiş oldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.