pendik escort bayan
ak

Akıncılar Kaymakamı Pansiyonda Kalan Öğrencileri Ziyaret Etti

20.02.2019 - 12:38, Güncelleme: 20.02.2019 - 12:38
 

Akıncılar Kaymakamı Pansiyonda Kalan Öğrencileri Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti.Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek,...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti.Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerle öğle yemeği yiyip taleplerini dinledi. Yurtta kalan öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Deli, "Öğrencilerimiz aileleri tarafından bizlere emanet edildi. Onların fiziksel, sosyal, duygusal gelişimleri çok önemli, öğrencilerimizin yaşam şartlarını kontrol etmek de bizim asli görevimiz. Görevli personellerimiz gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Bu konuda personelimiz kutluyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti.Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek,...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret etti.

Deli, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerle öğle yemeği yiyip taleplerini dinledi.

Yurtta kalan öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Deli, "Öğrencilerimiz aileleri tarafından bizlere emanet edildi. Onların fiziksel, sosyal, duygusal gelişimleri çok önemli, öğrencilerimizin yaşam şartlarını kontrol etmek de bizim asli görevimiz. Görevli personellerimiz gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Bu konuda personelimiz kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.