pendik escort bayan
ak

Akıncılar Kaymakamı, Öğrencilerle Buluştu

05.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 05.01.2019 - 13:53
 

Akıncılar Kaymakamı, Öğrencilerle Buluştu

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Deli, söyleşide...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Deli, söyleşide öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere, güven, kişisel gelişim, devlet millet sevgisi konusunda tavsiyelerde bulunan Deli, "Memleket olarak çalışmaya çok ihtiyacımız var. Sizlerden isteğim, çok çalışmanız. Kapımız size her zaman açıktır. Geleceğin teminatı olan gençlerimize her zaman destek oluruz." diye konuştu.Söyleşi soru cevap şeklinde devam etti.
SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.Deli, söyleşide...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Tayfun Deli, Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Deli, söyleşide öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere, güven, kişisel gelişim, devlet millet sevgisi konusunda tavsiyelerde bulunan Deli, "Memleket olarak çalışmaya çok ihtiyacımız var. Sizlerden isteğim, çok çalışmanız. Kapımız size her zaman açıktır. Geleceğin teminatı olan gençlerimize her zaman destek oluruz." diye konuştu.

Söyleşi soru cevap şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.