pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar Kaymakamı Karagöz'ün Köy Ziyaretleri

10.05.2017 - 14:18, Güncelleme: 10.05.2017 - 14:18
 

Akıncılar Kaymakamı Karagöz'ün Köy Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, ilçeye bağlı Elibüyük köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında ilçe Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, ilçeye bağlı Elibüyük köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında ilçe Belediye Başkanı Hasan Şen ile Elibüyük köyüne giden Karagöz, yapımı devam eden köy konağı ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.Köy halkıyla bir süre sohbet eden Karagöz, kavun diyarı olarak bilinen Akıncılar ilçesinin tüm köylerinin sorunlarının zaman içerisinde çözüleceğini kaydetti.Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu belirten Karagöz, "Köylerimizin sorunlarını genelde biliyoruz. İmkanlar ölçüsünde bu sorunları zaman içerisinde çözeceğiz. Halkımıza güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.Karagöz'ün ziyaretine ilçe kurum amirleri de eşlik etti.
SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, ilçeye bağlı Elibüyük köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında ilçe Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, ilçeye bağlı Elibüyük köyünde incelemelerde bulundu.

Köy ziyaretleri kapsamında ilçe Belediye Başkanı Hasan Şen ile Elibüyük köyüne giden Karagöz, yapımı devam eden köy konağı ve parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi.

Köy halkıyla bir süre sohbet eden Karagöz, kavun diyarı olarak bilinen Akıncılar ilçesinin tüm köylerinin sorunlarının zaman içerisinde çözüleceğini kaydetti.

Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunu belirten Karagöz, "Köylerimizin sorunlarını genelde biliyoruz. İmkanlar ölçüsünde bu sorunları zaman içerisinde çözeceğiz. Halkımıza güzel hizmetler sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Karagöz'ün ziyaretine ilçe kurum amirleri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.