pendik escort bayan
ak

Akıncılar Belediyesinin Asfalt Çalışmaları

17.10.2017 - 15:43, Güncelleme: 17.10.2017 - 15:43
 

Akıncılar Belediyesinin Asfalt Çalışmaları

SİVAS (AA) - Akıncılar Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin en önemli caddelerinden olan Gönen Mahallesi Cumhuriyet Caddesi...

SİVAS (AA) - Akıncılar Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin en önemli caddelerinden olan Gönen Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Yeni mahallede bulunan Fikret Tekin Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, Akıncılar halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyledi.Her iki caddede altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Şen, "İlçemizin içerisindeki ana güzergah yolu sıcak asfalt yapılarak son şeklini aldı. Verdiğimiz sözleri Allah’ın izniyle yerine getiriyoruz. Bu güzel hizmetlerin halkımıza sunulmasında yardım ve desteklerini esirgemeyenlere ve belediye personelimize teşekkür ederim. İlçemiz için çok güzel bir yol oldu. Akıncılar halkı hizmetlerin en güzeline layıktır. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.
SİVAS (AA) - Akıncılar Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin en önemli caddelerinden olan Gönen Mahallesi Cumhuriyet Caddesi...

SİVAS (AA) - Akıncılar Belediyesi ilçedeki asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin en önemli caddelerinden olan Gönen Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ve Yeni mahallede bulunan Fikret Tekin Caddesi'nde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Akıncılar Belediye Başkanı Hasan Şen, Akıncılar halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Her iki caddede altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmalarına başlandığını belirten Şen, "İlçemizin içerisindeki ana güzergah yolu sıcak asfalt yapılarak son şeklini aldı. Verdiğimiz sözleri Allah’ın izniyle yerine getiriyoruz. Bu güzel hizmetlerin halkımıza sunulmasında yardım ve desteklerini esirgemeyenlere ve belediye personelimize teşekkür ederim. İlçemiz için çok güzel bir yol oldu. Akıncılar halkı hizmetlerin en güzeline layıktır. Halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.