pendik escort bayan
ak

Akın, Halisdemir İçin Yürüyen Posta Dağıtıcısıya Buluştu

18.07.2018 - 21:58, Güncelleme: 18.07.2018 - 21:58
 

Akın, Halisdemir İçin Yürüyen Posta Dağıtıcısıya Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, şehit çocuklarının FETÖ'nün darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynayan isimler arasında yer...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, şehit çocuklarının FETÖ'nün darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynayan isimler arasında yer alan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e hitaben yazdıkları mektupları, ailesine Niğde'ye yürüyerek ulaştıran posta dağıtıcısı Mustafa Tolga Tokluoğlu’nu kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen projede, Kaman ilçesinde yaşayan şehit çocuklarının, şehit Ömer Halisdemir’e hitaben yazdıkları mektupları, şehidin anısına Kırşehir'den Niğde’ye yürüyerek götüren posta dağıtıcısı Tokluoğlu'yu makamında kabul eden Akın, kendisini tebrik etti. Akın, Tokluoğlu'nun sergilediği davranışın, Türk milletinin 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e duyduğu minnetin ifadesi olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: "FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimi, milletimizin ve Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızın dik duruşu ve güçlü dirayeti karşısında başarısızlığa uğramıştır. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, gelecek nesillerin de bu kahramanlarımızı tanımasını sağlayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kaman ilçemizde yaşayan şehit çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini yazdıkları mektupları, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesine ulaştırmak üzere Niğde’ye kadar 200 kilometre yürüyerek götüren PTT görevlisi Mustafa Tolga Tokluoğlu’nu tebrik ediyorum." Organizasyonda emeği geçen Kaman Kaymakamlığı, Kaman Gençlik Merkezi ile Anadolu Ajansı'na haber servisi yapan Kaman muhabiri ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneğine de teşekkür eden Akın, Tokluoğlu’na plaket verdi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, şehit çocuklarının FETÖ'nün darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynayan isimler arasında yer...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, şehit çocuklarının FETÖ'nün darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynayan isimler arasında yer alan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e hitaben yazdıkları mektupları, ailesine Niğde'ye yürüyerek ulaştıran posta dağıtıcısı Mustafa Tolga Tokluoğlu’nu kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen projede, Kaman ilçesinde yaşayan şehit çocuklarının, şehit Ömer Halisdemir’e hitaben yazdıkları mektupları, şehidin anısına Kırşehir'den Niğde’ye yürüyerek götüren posta dağıtıcısı Tokluoğlu'yu makamında kabul eden Akın, kendisini tebrik etti.

Akın, Tokluoğlu'nun sergilediği davranışın, Türk milletinin 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e duyduğu minnetin ifadesi olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimi, milletimizin ve Ömer Halisdemir gibi kahramanlarımızın dik duruşu ve güçlü dirayeti karşısında başarısızlığa uğramıştır. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacak, gelecek nesillerin de bu kahramanlarımızı tanımasını sağlayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kaman ilçemizde yaşayan şehit çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini yazdıkları mektupları, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ailesine ulaştırmak üzere Niğde’ye kadar 200 kilometre yürüyerek götüren PTT görevlisi Mustafa Tolga Tokluoğlu’nu tebrik ediyorum."

Organizasyonda emeği geçen Kaman Kaymakamlığı, Kaman Gençlik Merkezi ile Anadolu Ajansı'na haber servisi yapan Kaman muhabiri ve PTT Çalışanları Dayanışma Derneğine de teşekkür eden Akın, Tokluoğlu’na plaket verdi.

Akın, Halisdemir İçin Yürüyen Posta Dağıtıcısıya Buluştu

Akın, Halisdemir İçin Yürüyen Posta Dağıtıcısıya Buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.