pendik escort bayan
ak

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

Kültür-Sanat 03.08.2018 - 17:13, Güncelleme: 03.08.2018 - 17:13
 

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

SİVAS'ta yaşayan Yunus Emre Karataş (18), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal kısmında...

SİVAS'ta yaşayan Yunus Emre Karataş (18), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal kısmında soruların tamamını cevaplayarak Türkiye 63'üncüsü ve Sivas il birincisi oldu. Karataş, başarısında, sınav döneminden önce akıllı telefonunu, vakit kaybettirdiği gerekçesi ile tuşlu telefonla değiştirmesinin etkili olduğunu söyledi.YKS'de Türkiye 63'üncüsü olan Yunus Emre Karataş için sınava hazırlandığı eğitim kurumunda ödül töreni düzenlendi. Cumhuriyet altını ile ödüllendirilen Karataş'a eğitim kurumu tarafından üniversite bursu da verilecek. Karataş, sayısalda Türkiye 63'üncüsü olma ve Sivas il 1'incisi olma başarısını elde ettiğini belirterek, "Herkes çalışıyor ama maddi anlamda değil de biraz da manevi anlamada girmek gerekiyor. İnsanın Yüce Rabbimle yakınlığı ve yaptığımız ibadetlerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. İbadet motivasyonu artırıyor. Ben devamlılığı sağladığım için başarılı oldum" dedi.Sınav döneminden önce akıllı telefonunu bırakarak tuşlu telefon aldığını dile getiren Karataş, "Akıllı telefon çok fazla vaktimi alıyordu. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyem de telefon vakit öldürüyor, istemesek de telefonu kullanıyoruz ve vaktimizi çalıyor. Sınavda başarı isteyenler tuşlu telefon kullanabilir" ifadelerini kullandı.Yunus Emre Karataş'ın eğitim gördüğü kurumu müdürü Ertuğrul Aslan ise yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz elde ettiği derecelerle bizleri gururlandırdı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum" dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta yaşayan Yunus Emre Karataş (18), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal kısmında...

SİVAS'ta yaşayan Yunus Emre Karataş (18), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) sayısal kısmında soruların tamamını cevaplayarak Türkiye 63'üncüsü ve Sivas il birincisi oldu. Karataş, başarısında, sınav döneminden önce akıllı telefonunu, vakit kaybettirdiği gerekçesi ile tuşlu telefonla değiştirmesinin etkili olduğunu söyledi.

YKS'de Türkiye 63'üncüsü olan Yunus Emre Karataş için sınava hazırlandığı eğitim kurumunda ödül töreni düzenlendi. Cumhuriyet altını ile ödüllendirilen Karataş'a eğitim kurumu tarafından üniversite bursu da verilecek. Karataş, sayısalda Türkiye 63'üncüsü olma ve Sivas il 1'incisi olma başarısını elde ettiğini belirterek, "Herkes çalışıyor ama maddi anlamda değil de biraz da manevi anlamada girmek gerekiyor. İnsanın Yüce Rabbimle yakınlığı ve yaptığımız ibadetlerin daha önemli olduğunu düşünüyorum. İbadet motivasyonu artırıyor. Ben devamlılığı sağladığım için başarılı oldum" dedi.

Sınav döneminden önce akıllı telefonunu bırakarak tuşlu telefon aldığını dile getiren Karataş, "Akıllı telefon çok fazla vaktimi alıyordu. Sınava girecek arkadaşlara tavsiyem de telefon vakit öldürüyor, istemesek de telefonu kullanıyoruz ve vaktimizi çalıyor. Sınavda başarı isteyenler tuşlu telefon kullanabilir" ifadelerini kullandı.

Yunus Emre Karataş'ın eğitim gördüğü kurumu müdürü Ertuğrul Aslan ise yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz elde ettiği derecelerle bizleri gururlandırdı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

Akıllı telefondan vazgeçti, sınavda dereceye girdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.