pendik escort bayan
ak

Akem Tırmanma Ve Arama Kurtarma Eğitimi Veriyor

22.07.2017 - 16:53, Güncelleme: 22.07.2017 - 16:53
 

Akem Tırmanma Ve Arama Kurtarma Eğitimi Veriyor

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Derneği Arama Kurtarma Eğitim Merkezi (AKEM), açtığı tanıtım standı ile tırmanma ve acil yardım...

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Derneği Arama Kurtarma Eğitim Merkezi (AKEM), açtığı tanıtım standı ile tırmanma ve acil yardım konusunda vatandaşlara bilgi veriyor. AKEM, merkez Selçuklu ilçesinde bir alışveriş merkezinde gönüllülere iskele ve tırmanma duvarına çıkma deneyimini yaşatıyor.Konya İHH Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, yaşanacak felaketlere karşı her zaman hazır olacak kalifiyeli eleman yetiştirmek istediklerini söyledi.Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde meydana gelen afetler hepimizin hatırında yer alır. Seller, depremler, yangınlar ve savaş gibi durumlarda insanlar zor şartlara maruz kalabiliyor. Bu durumlarda insanları kurtarmak amacıyla yetişmiş elemana ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaç ise büyük afetlerde zirve noktasına ulaşıyor." Konya'nın ilçelerinde de yaşanan olaylara müdahale ettiklerini belirten AKEM Başkanı Yılmaz Nikbay, isteyen vatandaşların kurdukları stantlara gelerek, tırmanma ve arama kurtarma eğitimi alabileceklerini kaydetti.
KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Derneği Arama Kurtarma Eğitim Merkezi (AKEM), açtığı tanıtım standı ile tırmanma ve acil yardım...

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Derneği Arama Kurtarma Eğitim Merkezi (AKEM), açtığı tanıtım standı ile tırmanma ve acil yardım konusunda vatandaşlara bilgi veriyor.

AKEM, merkez Selçuklu ilçesinde bir alışveriş merkezinde gönüllülere iskele ve tırmanma duvarına çıkma deneyimini yaşatıyor.

Konya İHH Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, yaşanacak felaketlere karşı her zaman hazır olacak kalifiyeli eleman yetiştirmek istediklerini söyledi.

Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde meydana gelen afetler hepimizin hatırında yer alır. Seller, depremler, yangınlar ve savaş gibi durumlarda insanlar zor şartlara maruz kalabiliyor. Bu durumlarda insanları kurtarmak amacıyla yetişmiş elemana ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaç ise büyük afetlerde zirve noktasına ulaşıyor."

Konya'nın ilçelerinde de yaşanan olaylara müdahale ettiklerini belirten AKEM Başkanı Yılmaz Nikbay, isteyen vatandaşların kurdukları stantlara gelerek, tırmanma ve arama kurtarma eğitimi alabileceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.