pendik escort bayan
ak

Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi Hizmete Açıldı

20.09.2018 - 16:23, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:23
 

Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi Hizmete Açıldı

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.Lise bahçesinde düzenlenen törene, Yozgat...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.Lise bahçesinde düzenlenen törene, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Akdağmadeni Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Belediye Başkanı İrfan Coşgun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Yozgat Valisi Yurtnaç, yaklaşık 2 yıldır Yozgat'ta eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.Kaliteli eğitimin disiplinli ve özverili çalışmadan geçtiğini dile getiren Yurtnaç, "Özellikle çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin çantasında birer kitap taşımasını istiyoruz. Necip Fazıl Kısakürek'in Çile ve Çöle İnen Nur adlı kitaplarını 22 bin öğrenci üzerinde okutma gayreti içerisinde bulunduk. Bu çalışmalarımız bu yılda devam edecek. Yeni eğitim binamızın tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. Yozgat Milletvekili Bozdağ da eğitimin önemine değinerek, "Ülkeleri, milletleri ve insanları güçlü kılan ve varlığını güçlü devam ettirmesini sağlayan en önemli şey, eğitimle elde edilen bilgidir." diye konuştu. AK Parti hükümetleri döneminde eğitime büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin dört bir yanında eğitime büyük destekler verdik. Şöyle bir baktığımızda fiziki olarak yenilenen okul binalarını görüyorsunuz. Yozgat'ın sahip olduğu dersliklerin yüzde 50'sinden fazlasını biz bu son 16 yılda yaptık. Yozgat merkez ve ilçelerinde bulunan tüm okullarımızı yenileme imkanı bulduk. Bu bağlamda, Akdağmadeni'ne kazandırılan 24 derslikli İmam Hatip Lisesinin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum."İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise Akdağmadeni Erkek İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdunun, yaklaşık 9,5 milyon liraya mal olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle, Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci pansiyonu hizmete açıldı.
YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.Lise bahçesinde düzenlenen törene, Yozgat...

YOZGAT (AA) - Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Lise bahçesinde düzenlenen törene, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Akdağmadeni Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Belediye Başkanı İrfan Coşgun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Yozgat Valisi Yurtnaç, yaklaşık 2 yıldır Yozgat'ta eğitim kalitesini arttırmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kaliteli eğitimin disiplinli ve özverili çalışmadan geçtiğini dile getiren Yurtnaç, "Özellikle çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin çantasında birer kitap taşımasını istiyoruz. Necip Fazıl Kısakürek'in Çile ve Çöle İnen Nur adlı kitaplarını 22 bin öğrenci üzerinde okutma gayreti içerisinde bulunduk. Bu çalışmalarımız bu yılda devam edecek. Yeni eğitim binamızın tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yozgat Milletvekili Bozdağ da eğitimin önemine değinerek, "Ülkeleri, milletleri ve insanları güçlü kılan ve varlığını güçlü devam ettirmesini sağlayan en önemli şey, eğitimle elde edilen bilgidir." diye konuştu.

AK Parti hükümetleri döneminde eğitime büyük yatırımlar yapıldığını ifade eden Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin dört bir yanında eğitime büyük destekler verdik. Şöyle bir baktığımızda fiziki olarak yenilenen okul binalarını görüyorsunuz. Yozgat'ın sahip olduğu dersliklerin yüzde 50'sinden fazlasını biz bu son 16 yılda yaptık. Yozgat merkez ve ilçelerinde bulunan tüm okullarımızı yenileme imkanı bulduk. Bu bağlamda, Akdağmadeni'ne kazandırılan 24 derslikli İmam Hatip Lisesinin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum."

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise Akdağmadeni Erkek İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdunun, yaklaşık 9,5 milyon liraya mal olduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle, Akdağmadeni Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi ve öğrenci pansiyonu hizmete açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.