pendik escort bayan
ak

Akçay'ın Osmanlıspor Karnesi

18.03.2017 - 16:33, Güncelleme: 18.03.2017 - 16:33
 

Akçay'ın Osmanlıspor Karnesi

- Osmanlıspor, Kasımpaşa maçının ardından istifa eden Mustafa Reşit Akçay yönetiminde 82 maça çıkarken, 34 galibiyet, 23 beraberlik ve 25 mağlubiyet aldı- Başkent ekibi, Akçay yönetiminde en büyük başarısını ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde so

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 3-2 yenildikleri maçın ardından istifa eden Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, başkent ekibiyle 82 maça çıktı.Osmanlıspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2015-16 sezonunun başından itibaren başkent ekibinde görev yapan Akçay, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası görevi bıraktığını açıkladı.Osmanlıspor, Akçay'ın kulübede yer aldığı 82 maçta 34 galibiyet, 23 beraberlik ve 25 mağlubiyet elde etti.Başkent temsilcisi, tecrübeli teknik adam yönetiminde Süper Lig'de 59 maça çıkarken, 21 galibiyet, 20 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Süper Lig'de 83 gol atan mor-sarılı takım, kalesinde ise 65 gol gördü. Ankara temsilcisi, bu dönemde 9 Türkiye Kupası maçı oynarken, 5 galibiyet ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.- Avrupa'da tarih yazdıOsmanlıspor, Mustafa Reşit Akçay yönetiminde en büyük başarısını ise ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde elde etti.Süper Lig'e yükseldiği ilk sezonu 52 puanla 5. sırada tamamlayan ve Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan mor-sarılılar, son 32 turuna yükselerek tarihe geçti.Başkent ekibi, ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde elemelerde yenilgi yüzü göremeden gruplara kaldı. Elemeleri 5 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan Osmanlıspor, 6 maçta 13 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.- Grubu lider tamamladıUEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda yer alan Osmanlıspor, İspanya'nın Villarreal, Romanya'nın Steaua Bükreş ve İsviçre'nin Zürih takımlarıyla eşleşti.Mor-sarılılar, sahasında Steaua Bükreş ve Zürih'i 2-0 mağlup ederken, Villarreal ile 2-2 berabere kaldı.Deplasmanda Villarreal'e 2-1 üstünlük kuran Osmanlıspor, Zürih ve Steaua Bükreş'e 2-1'lik skorlarla yenildi.Başkent temsilcisi, bu sonuçların ardından topladığı 10 puanla L Grubu'nu lider bitirdi ve ligde son 32 takım arasına adını yazdırdı.Osmanlıspor, Türkiye'de şampiyonluk yaşamayan ekipler arasında Avrupa kupasında gruplardan çıkan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.Son 32 turunda Yunanistan'ın Olympikos takımıyla eşleşen Osmanlıspor, rakibiyle deplasmanda 0-0 berabere kalmasına rağmen, evindeki rövanş maçını 3-0 kaybederek Avrupa'ya veda etti.- 9 maçta 1 galibiyetMustafa Reşit Akçay yönetiminde Süper Lig'de 2016-17 sezonuna iyi bir başlangıç yapan Osmanlıspor, 16 haftalık ilk bölümü 26 puanla 6. sırada tamamladı.Ligin 16 haftalık periyodunda 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Osmanlıspor, devre arasının ardından ise "gerileme" dönemine girdi.Mor-sarılılar, son 9 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Bu bölümde tek galibiyetini Adanaspor deplasmanında 5-1'lik sonuçla elde eden Osmanlıspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.Osmanlıspor, ligin ikinci devresinde Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya mağlup oldu.Kasımpaşa yenilgisi sonrası istifa eden Mustafa Reşit Akçay, daha önce yaptığı açıklamada, Osmanlıspor'un ardından altyapılarda çalışmak istediğini söylemişti.
- Osmanlıspor, Kasımpaşa maçının ardından istifa eden Mustafa Reşit Akçay yönetiminde 82 maça çıkarken, 34 galibiyet, 23 beraberlik ve 25 mağlubiyet aldı- Başkent ekibi, Akçay yönetiminde en büyük başarısını ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde so

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 3-2 yenildikleri maçın ardından istifa eden Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, başkent ekibiyle 82 maça çıktı.

Osmanlıspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2015-16 sezonunun başından itibaren başkent ekibinde görev yapan Akçay, Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası görevi bıraktığını açıkladı.

Osmanlıspor, Akçay'ın kulübede yer aldığı 82 maçta 34 galibiyet, 23 beraberlik ve 25 mağlubiyet elde etti.

Başkent temsilcisi, tecrübeli teknik adam yönetiminde Süper Lig'de 59 maça çıkarken, 21 galibiyet, 20 beraberlik ve 18 mağlubiyet aldı. Süper Lig'de 83 gol atan mor-sarılı takım, kalesinde ise 65 gol gördü.

Ankara temsilcisi, bu dönemde 9 Türkiye Kupası maçı oynarken, 5 galibiyet ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.


- Avrupa'da tarih yazdı


Osmanlıspor, Mustafa Reşit Akçay yönetiminde en büyük başarısını ise ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde elde etti.

Süper Lig'e yükseldiği ilk sezonu 52 puanla 5. sırada tamamlayan ve Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan mor-sarılılar, son 32 turuna yükselerek tarihe geçti.

Başkent ekibi, ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'nde elemelerde yenilgi yüzü göremeden gruplara kaldı.

Elemeleri 5 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayan Osmanlıspor, 6 maçta 13 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.


- Grubu lider tamamladı


UEFA Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda yer alan Osmanlıspor, İspanya'nın Villarreal, Romanya'nın Steaua Bükreş ve İsviçre'nin Zürih takımlarıyla eşleşti.

Mor-sarılılar, sahasında Steaua Bükreş ve Zürih'i 2-0 mağlup ederken, Villarreal ile 2-2 berabere kaldı.

Deplasmanda Villarreal'e 2-1 üstünlük kuran Osmanlıspor, Zürih ve Steaua Bükreş'e 2-1'lik skorlarla yenildi.

Başkent temsilcisi, bu sonuçların ardından topladığı 10 puanla L Grubu'nu lider bitirdi ve ligde son 32 takım arasına adını yazdırdı.

Osmanlıspor, Türkiye'de şampiyonluk yaşamayan ekipler arasında Avrupa kupasında gruplardan çıkan ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.

Son 32 turunda Yunanistan'ın Olympikos takımıyla eşleşen Osmanlıspor, rakibiyle deplasmanda 0-0 berabere kalmasına rağmen, evindeki rövanş maçını 3-0 kaybederek Avrupa'ya veda etti.


- 9 maçta 1 galibiyet


Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Süper Lig'de 2016-17 sezonuna iyi bir başlangıç yapan Osmanlıspor, 16 haftalık ilk bölümü 26 puanla 6. sırada tamamladı.

Ligin 16 haftalık periyodunda 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Osmanlıspor, devre arasının ardından ise "gerileme" dönemine girdi.

Mor-sarılılar, son 9 maçında sadece 1 galibiyet alabildi. Bu bölümde tek galibiyetini Adanaspor deplasmanında 5-1'lik sonuçla elde eden Osmanlıspor, Gençlerbirliği ve Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Osmanlıspor, ligin ikinci devresinde Beşiktaş, Antalyaspor, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'ya mağlup oldu.

Kasımpaşa yenilgisi sonrası istifa eden Mustafa Reşit Akçay, daha önce yaptığı açıklamada, Osmanlıspor'un ardından altyapılarda çalışmak istediğini söylemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.