pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akam Müdürü Ceylan:

25.10.2016 - 15:08, Güncelleme: 25.10.2016 - 15:08
 

Akam Müdürü Ceylan:

"Anadolu’nun dağına taşına Türk-İslam mührü ahilerin öncülüğünde vurulmuştur"

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKAM) Müdürü Kazım Ceylan, Anadolu'ya Türk-İslam mührünün ahiler öncülüğünde vurulduğunu belirtti.Ceylan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Asya Stratejik Araştırma Merkezi ve Esnaf Dernekleri Genel Merkezi'nin İstanbul'da düzenlediği Ahilik ve Ahi Evran Kongresi'ne katıldığını ifade etti.Kongrenin, 2023 medeniyet inşası perspektifinde ve "Üretim-Tüketim, Sosyal Sorumluluk, Eğitim İş Modeli" başlığı ile gerçekleştirildiğini ifade eden Ceylan, çeşitli çalıştaylar düzenlendiğini bildirdi.Kendisinin de "Ahiliğin amacı, medeniyet haline dönüşmesi ve eğitim boyutu" konulu bir bildiri sunduğunu anlatan Ceylan, şunları kaydetti:"Anadolu’yu fetheden Müslüman Türkler, Ahi Evran Veli öncülüğünde Kırşehir merkez olmak üzere, Türk-İslam medeniyetini inşa etmeye başlamışlardır. Ahilik teşkilatı, medeniyetimizin en önemli kuruluşu olarak fonksiyonel olmuş, kavmi hayattan millet hayatına geçişimizi sağlamıştır. Göçebe hayattan şehir hayatına geçişte öncü olmuştur. Anadolu’nun dağına taşına Türk-İslam mührü ahilerin öncülüğünde vurulmuştur."
"Anadolu’nun dağına taşına Türk-İslam mührü ahilerin öncülüğünde vurulmuştur"

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKAM) Müdürü Kazım Ceylan, Anadolu'ya Türk-İslam mührünün ahiler öncülüğünde vurulduğunu belirtti.

Ceylan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Asya Stratejik Araştırma Merkezi ve Esnaf Dernekleri Genel Merkezi'nin İstanbul'da düzenlediği Ahilik ve Ahi Evran Kongresi'ne katıldığını ifade etti.

Kongrenin, 2023 medeniyet inşası perspektifinde ve "Üretim-Tüketim, Sosyal Sorumluluk, Eğitim İş Modeli" başlığı ile gerçekleştirildiğini ifade eden Ceylan, çeşitli çalıştaylar düzenlendiğini bildirdi.

Kendisinin de "Ahiliğin amacı, medeniyet haline dönüşmesi ve eğitim boyutu" konulu bir bildiri sunduğunu anlatan Ceylan, şunları kaydetti:

"Anadolu’yu fetheden Müslüman Türkler, Ahi Evran Veli öncülüğünde Kırşehir merkez olmak üzere, Türk-İslam medeniyetini inşa etmeye başlamışlardır. Ahilik teşkilatı, medeniyetimizin en önemli kuruluşu olarak fonksiyonel olmuş, kavmi hayattan millet hayatına geçişimizi sağlamıştır. Göçebe hayattan şehir hayatına geçişte öncü olmuştur. Anadolu’nun dağına taşına Türk-İslam mührü ahilerin öncülüğünde vurulmuştur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.