pendik escort bayan
ak

Akademisyenler Hayvan Hakları İçin Kamera Karşısına Geçti

04.10.2018 - 14:18, Güncelleme: 04.10.2018 - 14:18
 

Akademisyenler Hayvan Hakları İçin Kamera Karşısına Geçti

ERÜ akademisyenleri, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla Hayvanları Koruma Kanunu'nun 23 maddesini kamera karşısında dile getirdi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesinde görevli 23 akademisyen, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla kamera karşısına geçti. ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayvan haklarına dikkati çekmek amacıyla ERÜ İletişim Fakültesi Kampüs TV Stüdyoları'nda "kamu spotu" hazırladı.Akademisyenler, "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu"nun 23 maddesini kamera karşısında dile getirdi. Toplumsal duyarlılık ve sorumluluk bilincini oluşturmak için hayata geçirilen projede yer alan akademisyenler, dünyada hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamaları için istekte bulunurken, herkesi bu konuda vicdani ve hukuki görevlerini yerine getirmeye davet etti.
ERÜ akademisyenleri, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla Hayvanları Koruma Kanunu'nun 23 maddesini kamera karşısında dile getirdi

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesinde görevli 23 akademisyen, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla kamera karşısına geçti.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hayvan haklarına dikkati çekmek amacıyla ERÜ İletişim Fakültesi Kampüs TV Stüdyoları'nda "kamu spotu" hazırladı.

Akademisyenler, "5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu"nun 23 maddesini kamera karşısında dile getirdi.

Toplumsal duyarlılık ve sorumluluk bilincini oluşturmak için hayata geçirilen projede yer alan akademisyenler, dünyada hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşamaları için istekte bulunurken, herkesi bu konuda vicdani ve hukuki görevlerini yerine getirmeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.