pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak-Su İstanbul'a Örnek Olacak

30.09.2015 - 19:56, Güncelleme: 30.09.2015 - 19:56
 

Ak-Su İstanbul'a Örnek Olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı İhsan Eroğlu ve beraberindeki heyet, AK-SU Projesini inceledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı İhsan Eroğlu ve beraberindeki heyet, AK-SU Projesini inceledi. Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da yaşanan ulaşım sorunun çözümü için Sivas'a gelen Eroğlu, İşletme Planlama Müdürü İsa Sağlam ve Ulaşım Sistemleri Geliştirme Müdürü Mehmet Ali Ersal, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile görüştü. Eroğlu, AK-SU Projesi'nin nasıl hayata geçtiği hakkında bilgi almak istediklerini belirterek, "İstanbul'da derelerin ulaşıma dahil edilmesini planlıyoruz. Bu kapsamda ülkemizde ve dünyada yapılan dere ıslah projelerini incelemek ve bu alanlarda oluşan bilgi ve birikimden faydalanmak için Sivas'a geldik" ifadesini kullandı. Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK-SU projesinin başarılı bir proje olduğunu aktararak, "Biz bu alanda sertliği yüksek olan ve kullanılmayan bir suyu, isale hattı ile bu alana bağladık. 200 metrede bir de suyu şişirerek şu anki görünümüne ulaştırdık. Güzel bir çalışma oldu" açıklamasında bulundu. Kızılırmak çalışmasına da başlanacağını belirten Aydın, şunları kaydetti: "Üzerinde çalışıyoruz. Türkiye ölçeğinde bir çalışma, şu anda 6 milyon metrekare bir alan ilk etapta yapmayı planlıyoruz. Tabi ilerde her iki uca da uzayabilecek bunlar olmalı. İstanbul için bu projeler çok da zorlayıcı projeler değil. Değerlendirmek lazım. Derelerin üzerini kapatmak şehirlere yapılan çok büyük bir haksızlık" açıklamasında bulundu." - Sivas
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı İhsan Eroğlu ve beraberindeki heyet, AK-SU Projesini inceledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Ulaşım Planlama Daire Başkanı İhsan Eroğlu ve beraberindeki heyet, AK-SU Projesini inceledi.

 

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul'da yaşanan ulaşım sorunun çözümü için Sivas'a gelen Eroğlu, İşletme Planlama Müdürü İsa Sağlam ve Ulaşım Sistemleri Geliştirme Müdürü Mehmet Ali Ersal, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ile görüştü.

 

Eroğlu, AK-SU Projesi'nin nasıl hayata geçtiği hakkında bilgi almak istediklerini belirterek, "İstanbul'da derelerin ulaşıma dahil edilmesini planlıyoruz. Bu kapsamda ülkemizde ve dünyada yapılan dere ıslah projelerini incelemek ve bu alanlarda oluşan bilgi ve birikimden faydalanmak için Sivas'a geldik" ifadesini kullandı.

 

Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK-SU projesinin başarılı bir proje olduğunu aktararak, "Biz bu alanda sertliği yüksek olan ve kullanılmayan bir suyu, isale hattı ile bu alana bağladık. 200 metrede bir de suyu şişirerek şu anki görünümüne ulaştırdık. Güzel bir çalışma oldu" açıklamasında bulundu.

 

Kızılırmak çalışmasına da başlanacağını belirten Aydın, şunları kaydetti:

 

"Üzerinde çalışıyoruz. Türkiye ölçeğinde bir çalışma, şu anda 6 milyon metrekare bir alan ilk etapta yapmayı planlıyoruz. Tabi ilerde her iki uca da uzayabilecek bunlar olmalı. İstanbul için bu projeler çok da zorlayıcı projeler değil. Değerlendirmek lazım. Derelerin üzerini kapatmak şehirlere yapılan çok büyük bir haksızlık" açıklamasında bulundu." - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.