pendik escort bayan
ak

Ak Parti'nin Niğde Mitingi

28.03.2017 - 19:03, Güncelleme: 28.03.2017 - 19:03
 

Ak Parti'nin Niğde Mitingi

Genel Başkan ve Başbakan Yıldırım: (1)- "Tankımızı da topumuzu da yapıyoruz. Helikopterimizi de yapıyoruz. İnsansız hava araçlarımızı da yapıyoruz. Her türlü savunma sanayi teçhizatını üretiyoruz. Allah'a şükür Türkiye eskiye göre çok daha güçlü. İstersen

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Tankımızı da topumuzu da yapıyoruz. Helikopterimizi de yapıyoruz, insansız hava araçlarımızı da yapıyoruz. Her türlü savunma sanayi teçhizatını üretiyoruz. Allah'a şükür Türkiye eskiye göre çok daha güçlü. İstersen oluyor, azmedince oluyor. Hayal kurarsan, projeyi yaparsan, inanırsan hayalleri gerçeğe dönüştürürsün." dedi. Yıldırım, partisince Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Niğdeli tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sağlıklı ömürler dileyerek konuşmasına başlayan Yıldırım, yüzyıl önce askerlerin Doğu cephesinde kahramanca mücadele ettiğini anımsattı. O dönem askerlerin İstanbul'dan cepheye mühimmat taşımak için günlerce kara trenle yolculuk yaparak Niğde'nin Ulukışla ilçesine ulaştığını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Şu Ulukışla İstasyonu'nun dili olsa da o günleri anlatsa. O istasyon ne acılara, ne drama şahit oldu. Ulukışla'dan Erzurum'a ulaşım yok. Askerler haftalarca yaya yürüyor, Erzurum'a varıyor. Cepheye vardığında zaten savaşacak mecali de kalmıyor. Gazi Mustafa Kemal bu sıkıntıları çok iyi biliyordu. Onun için cumhuriyetin kuruluşunda sonra Kars'a kadar tren yolu yapılmasını emretti. Ancak bu seferberlik 10 yıl sürdü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatından sonra her şey kaldı. Yolunuz yoksa gücünüz olmaz. Yolunuz yoksa geleceğiniz olmaz. Yolunuz yoksa medeniyet kuramazsınız. İşte şimdi Niğde'den Adana'ya giden Ulukışla-Pozantı yolunu düşünün. O yolda nice canlar yok oldu, nice ocaklar yok oldu. Ama oraya öyle bir yol yaptık ki… Dağları deldik, viyadüklerle geçtik ve sizler için oraya otoyol yaptık." - "Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz" Yıldırım, AK Parti iktidarından önce 6 bin kilometre bölünmüş yol olduğunu belirterek, "Bunun üzerine 20 bin kilometre yol yaptık. 15 senede 20 bin, 80 senede 6 bin. İşte AK Parti farkı bu, işte hizmet bu. Iğdır'dan Edirne'ye, Hakkari'den Muğla'ya kadar ülkemizi güvenli yollarla donattık. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.Hava yolunu halkın yolu yaptıklarını, Türkiye'yi hızlı trenle tanıştırdıklarını, deniz yolculuğunda çığır açtıklarını vurgulayan Yıldırım, ulaşımda olduğu gibi iletişimde de devrim yaptıklarını söyledi. Yapılan hizmetlerin millet için olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:"Biz millete sevdalıyız. Şu Bor-Niğde yolunun eski halini biliyorsunuz değil mi? Bir gidiş bir geliş. Şimdi nasıl, üç geliş üç gidiş. Çok da güzel olmuş.Size yeni bir haber, Niğde ile Ankara arasına otoyol yapıyoruz. Artık Niğde, Ankara'ya daha yakın. Bir buçuk saate Ankara'ya gideceksiniz. Onun da ihalesini Nisan ayında yapacağız inşallah." diye konuştu.(Sürecek)
Genel Başkan ve Başbakan Yıldırım: (1)- "Tankımızı da topumuzu da yapıyoruz. Helikopterimizi de yapıyoruz. İnsansız hava araçlarımızı da yapıyoruz. Her türlü savunma sanayi teçhizatını üretiyoruz. Allah'a şükür Türkiye eskiye göre çok daha güçlü. İstersen

NİĞDE (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "Tankımızı da topumuzu da yapıyoruz. Helikopterimizi de yapıyoruz, insansız hava araçlarımızı da yapıyoruz. Her türlü savunma sanayi teçhizatını üretiyoruz. Allah'a şükür Türkiye eskiye göre çok daha güçlü. İstersen oluyor, azmedince oluyor. Hayal kurarsan, projeyi yaparsan, inanırsan hayalleri gerçeğe dönüştürürsün." dedi.

Yıldırım, partisince Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Niğdeli tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere sağlıklı ömürler dileyerek konuşmasına başlayan Yıldırım, yüzyıl önce askerlerin Doğu cephesinde kahramanca mücadele ettiğini anımsattı.

O dönem askerlerin İstanbul'dan cepheye mühimmat taşımak için günlerce kara trenle yolculuk yaparak Niğde'nin Ulukışla ilçesine ulaştığını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Şu Ulukışla İstasyonu'nun dili olsa da o günleri anlatsa. O istasyon ne acılara, ne drama şahit oldu. Ulukışla'dan Erzurum'a ulaşım yok. Askerler haftalarca yaya yürüyor, Erzurum'a varıyor. Cepheye vardığında zaten savaşacak mecali de kalmıyor. Gazi Mustafa Kemal bu sıkıntıları çok iyi biliyordu. Onun için cumhuriyetin kuruluşunda sonra Kars'a kadar tren yolu yapılmasını emretti. Ancak bu seferberlik 10 yıl sürdü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatından sonra her şey kaldı. Yolunuz yoksa gücünüz olmaz. Yolunuz yoksa geleceğiniz olmaz. Yolunuz yoksa medeniyet kuramazsınız. İşte şimdi Niğde'den Adana'ya giden Ulukışla-Pozantı yolunu düşünün. O yolda nice canlar yok oldu, nice ocaklar yok oldu. Ama oraya öyle bir yol yaptık ki… Dağları deldik, viyadüklerle geçtik ve sizler için oraya otoyol yaptık."

- "Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz"

Yıldırım, AK Parti iktidarından önce 6 bin kilometre bölünmüş yol olduğunu belirterek, "Bunun üzerine 20 bin kilometre yol yaptık. 15 senede 20 bin, 80 senede 6 bin. İşte AK Parti farkı bu, işte hizmet bu. Iğdır'dan Edirne'ye, Hakkari'den Muğla'ya kadar ülkemizi güvenli yollarla donattık. Yolları böldük hayatları birleştirdik. Yolları böldük gönülleri birleştirdik. Yolları böldük milleti birleştirdik. Yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz." ifadelerini kullandı.

Hava yolunu halkın yolu yaptıklarını, Türkiye'yi hızlı trenle tanıştırdıklarını, deniz yolculuğunda çığır açtıklarını vurgulayan Yıldırım, ulaşımda olduğu gibi iletişimde de devrim yaptıklarını söyledi.

Yapılan hizmetlerin millet için olduğunu dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:

"Biz millete sevdalıyız. Şu Bor-Niğde yolunun eski halini biliyorsunuz değil mi? Bir gidiş bir geliş. Şimdi nasıl, üç geliş üç gidiş. Çok da güzel olmuş.
Size yeni bir haber, Niğde ile Ankara arasına otoyol yapıyoruz. Artık Niğde, Ankara'ya daha yakın. Bir buçuk saate Ankara'ya gideceksiniz. Onun da ihalesini Nisan ayında yapacağız inşallah." diye konuştu.

(Sürecek)




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.