pendik escort bayan
ak

Ak Parti'nin İlçe Kongreleri

24.09.2017 - 21:28, Güncelleme: 24.09.2017 - 21:28
 

Ak Parti'nin İlçe Kongreleri

AK Parti Çayıralan ve Çandır ilçe kongreleri yapıldı

YOZGAT (AA) - AK Parti Çayıralan ve Çandır ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar güven tazeledi. AK Parti Çayıralan 6. Olağan İlçe Kongresi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.Kongrede tek lise ile aday olan Arif Akpınar güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi. AK Parti Çandır İlçe Kongresi de Çandır Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Kongrede tek lise ile seçime giren Mustafa Nehoş güven tazeleyerek tekrar AK Parti Çandır ilçe başkanlığına seçildi. Kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, başkan ve seçilen yeni yönetimlere başarılar diledi. Çayıralan ve Çandır'da düzenlenen kongrelere AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Çayıralan ve Çandır ilçe kongreleri yapıldı

YOZGAT (AA) - AK Parti Çayıralan ve Çandır ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar güven tazeledi.

AK Parti Çayıralan 6. Olağan İlçe Kongresi Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımı ile Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Kongrede tek lise ile aday olan Arif Akpınar güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

AK Parti Çandır İlçe Kongresi de Çandır Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Kongrede tek lise ile seçime giren Mustafa Nehoş güven tazeleyerek tekrar AK Parti Çandır ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, başkan ve seçilen yeni yönetimlere başarılar diledi.

Çayıralan ve Çandır'da düzenlenen kongrelere AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.