pendik escort bayan
ak

Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

13.08.2018 - 18:23, Güncelleme: 13.08.2018 - 18:23
 

Ak Parti'nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Bahçeci, mesajında, AK Parti'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Bahçeci, mesajında, AK Parti'nin kuruluş günü olan 14 Ağustos 2001 tarihinin Türk demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirtti.AK Parti dönemi ile Türkiye'de hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imzalar atıldığını, Türkiye'de oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti’nin ülkedeki demokrasi anlayışını güçlendirdiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde halkımızın gönlünde taht kurmayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir. 2023, 2053, 2071 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin üzerinde, dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmasına rağmen, AK Parti Türkiye’nin demokrasi anlayışını güçlendirmiştir. Yaşanan darbe girişimi, milletin demokrasi aşkıyla, milli iradeye sahip çıkmasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve inançlı duruşuyla, hükümetimizin etkin müdahalesi ile geri püskürtülmüştür olaylarda halkımızın, görüş ayrılığına düşmeden, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi mitinglerine katılması, ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının hangi seviyede olduğunu net bir şekilde göstermektedir. Partimizin kuruluşunun 17. yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.Bahçeci, mesajında, AK Parti'nin...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Bahçeci, mesajında, AK Parti'nin kuruluş günü olan 14 Ağustos 2001 tarihinin Türk demokrasi tarihinin en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirtti.

AK Parti dönemi ile Türkiye'de hayal bile edilemeyecek yeniliklere ve reformlara imzalar atıldığını, Türkiye'de oynanan her türlü kirli oyuna karşı, AK Parti’nin ülkedeki demokrasi anlayışını güçlendirdiğini vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan ve kısa süre içinde halkımızın gönlünde taht kurmayı başaran AK Parti, halktan aldığı güçle, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkmayı bilmiştir. 2023, 2053, 2071 hedefine emin adımlarla ilerleyen Türkiye’nin üzerinde, dış güçler ve onların yerli uzantıları tarafından her türlü kirli oyun oynanmasına rağmen, AK Parti Türkiye’nin demokrasi anlayışını güçlendirmiştir. Yaşanan darbe girişimi, milletin demokrasi aşkıyla, milli iradeye sahip çıkmasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve inançlı duruşuyla, hükümetimizin etkin müdahalesi ile geri püskürtülmüştür olaylarda halkımızın, görüş ayrılığına düşmeden, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi mitinglerine katılması, ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının hangi seviyede olduğunu net bir şekilde göstermektedir. Partimizin kuruluşunun 17. yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bugüne kadar partimizin her kademesinde görev almış ve halen görevlerini yürüten teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.