pendik escort bayan
ak

Ak Partili Kadınlar Kandil Programı Düzenledi

04.01.2015 - 09:47, Güncelleme: 04.01.2015 - 09:47
 

Ak Partili Kadınlar Kandil Programı Düzenledi

Ak Parti Sivas kadın kolları Mevlit kandili nedeniyle Sivas Ulu Camide bir program düzenledi.

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı Mevlit Kandili dolayısıyla düzenledikleri etkinlikte Kuran-ı Kerim okuyup, birlik ve beraberlik için dua ettiler.   Sivas Ulu Cami'de düzenlenen programa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda kadın katıldı.   Programın ardından açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Mevlit Kandili nedeniyle bir program hazırladıklarını belirterek, "Programımıza çok büyük bir ilgi oldu. Katılan bütün Sivaslı hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Öztürk konuşmasının devamında ise cami cemaatiyle biraraya gelerek hocamızın anlattığı sohbette Peygamber efendimizin DÜNYAYI şereflendirdiği günün önemini dinledik, bu vesile ile herkesin kandilini kutluyorum, İnşallah bundan sonra ki kandillerde daha coşkulu, daha güzel programlarla beraber oluruz" dedi. Program Mevlit şekeri dağıtım ile son buldu. Ak Kadınlar daha sonra Deniz yıldızları derneği'ni de ziyaret ederek, dernek yetkilileriyle sohbet etti. - SİVAS
Ak Parti Sivas kadın kolları Mevlit kandili nedeniyle Sivas Ulu Camide bir program düzenledi.

AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanlığı Mevlit Kandili dolayısıyla düzenledikleri etkinlikte Kuran-ı Kerim okuyup, birlik ve beraberlik için dua ettiler.

 

Sivas Ulu Cami'de düzenlenen programa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk'ün yanı sıra çok sayıda kadın katıldı.

 

Programın ardından açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Mevlit Kandili nedeniyle bir program hazırladıklarını belirterek, "Programımıza çok büyük bir ilgi oldu. Katılan bütün Sivaslı hanım kardeşlerime teşekkür ediyorum. Öztürk konuşmasının devamında ise cami cemaatiyle biraraya gelerek hocamızın anlattığı sohbette Peygamber efendimizin DÜNYAYI şereflendirdiği günün önemini dinledik, bu vesile ile herkesin kandilini kutluyorum, İnşallah bundan sonra ki kandillerde daha coşkulu, daha güzel programlarla beraber oluruz" dedi. Program Mevlit şekeri dağıtım ile son buldu. Ak Kadınlar daha sonra Deniz yıldızları derneği'ni de ziyaret ederek, dernek yetkilileriyle sohbet etti. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.