pendik escort bayan
ak

AK Parti'li Bilgin'den BİK Müdürü Yüksel'e Ziyaret

05.08.2015 - 14:02, Güncelleme: 05.08.2015 - 14:02
 

AK Parti'li Bilgin'den BİK Müdürü Yüksel'e Ziyaret

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti.   AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin yaptığı açaıklamada şu ifadelere yer verdi; basının kendilerini eleştirmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadıklarını, bilakis bilgilendirici, yönlendirici, ilkeli haber ve yorumlara da her zaman saygı duyduklarını söyledi.    Basının, özellikle de yerel medyanın kamu adına sorgulayıcı ve denetleyici bir görevinin olduğunu ifade eden Milletvekili Hilmi Bilgin, “Biz siyasetçiler her zaman şehirdeki olumsuzlukları, aksaklıkları, eksiklikleri göremeyebiliriz. Hem ülke ve hem de yerel gündemin takibinde biz siyasetçiler basından ciddi yararlanıyoruz. Hiçbir zaman ne şahsi ne de partimiz bu tür pozitif eleştirilerden rahatsızlık duymadık.” diye konuştu.                 AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ile birlikte Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti. Bilgin ve Kuzu, BİK Müdürü Yüksel’den Sivas basınıyla ilgili bilgi aldı.                 Yasama, yürütme ve yargıdan sonra basının da dördüncü demokrasi güç olduğunu vurgulayan Milletvekili Bilgin, bu gücü kötüye kullanmak isteyenlere de kendisinin prim vermediğini belirtti. “Eğer benim bir yanlışım varsa, hakaret etmeden, hatta hakarete varacak bir imada bile bulunmadan haber, yorum yapılabilir. Bunu her zaman saygıyla karşılarım.” diyen Bilgin, yeni Türkiye’de basının geçmişte olduğu gibi bir araç olarak kullanılamayacağının altını çizdi. Bilgin, “Tehdide, şantaja boyun eğmedik, eğmeyeceğiz de. Eksiklerimizi gösteren basın mensuplarına da hep saygı duyduk, kendilerine teşekkür ettik. Bundan sonra da bizi üslubuyla eleştirenlere saygımız sonsuz. Yalnız, çıkar amaçlı yapılan haberleri de çok kale almadığımızın bilinmesini isterim.” dedi.                 Milletvekili Bilgin, Sivas basınıyla ciddi sorunlarının olmadığının altını çizdi. Yerel gazetelerin güçbirliği yaparak birleşmesinden önce de sonrasında da basınla seviyeli bir diyaloglarının olduğunu kaydeden Bilgin, şöyle konuştu: “Gazetelerin birleşme sürecini yakından takip ettim. Gelinen nokta itibariyle; gazetelerin güçbirliği yapması Sivas adına iyi oldu.”                    BİK Sivas Şube Müdürü Yüksel’de, Sivas’ta tüm gazete sahiplerinin elini taşın altına koyduğunu, büyük fedakârlıkların yapıldığını hatırlatarak, Sivas’ın üç gazete çatısı altında birleşmesinin diğer illere örnek olduğunu aktardı. - Sivas   haber, Sivas bülteni, AK, Parti, li, Bilgin, den, BİK, Müdürü, Yüksel, e, Ziyaret, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Milletvekili Bilgin, Gazete Manşetleri, Basın İlan Kurumu, Mustafa Bilgin, Mustafa Yüksel, Mustafa Tekin, Mustafa Önder, Hilmi Bilgin, Gazeteler, Türkiye, Sivas
AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti.

 

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin yaptığı açaıklamada şu ifadelere yer verdi; basının kendilerini eleştirmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadıklarını, bilakis bilgilendirici, yönlendirici, ilkeli haber ve yorumlara da her zaman saygı duyduklarını söyledi.

 

 Basının, özellikle de yerel medyanın kamu adına sorgulayıcı ve denetleyici bir görevinin olduğunu ifade eden Milletvekili Hilmi Bilgin, “Biz siyasetçiler her zaman şehirdeki olumsuzlukları, aksaklıkları, eksiklikleri göremeyebiliriz. Hem ülke ve hem de yerel gündemin takibinde biz siyasetçiler basından ciddi yararlanıyoruz. Hiçbir zaman ne şahsi ne de partimiz bu tür pozitif eleştirilerden rahatsızlık duymadık.” diye konuştu.

               

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ile birlikte Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’i ziyaret etti. Bilgin ve Kuzu, BİK Müdürü Yüksel’den Sivas basınıyla ilgili bilgi aldı.

               

Yasama, yürütme ve yargıdan sonra basının da dördüncü demokrasi güç olduğunu vurgulayan Milletvekili Bilgin, bu gücü kötüye kullanmak isteyenlere de kendisinin prim vermediğini belirtti. “Eğer benim bir yanlışım varsa, hakaret etmeden, hatta hakarete varacak bir imada bile bulunmadan haber, yorum yapılabilir. Bunu her zaman saygıyla karşılarım.” diyen Bilgin, yeni Türkiye’de basının geçmişte olduğu gibi bir araç olarak kullanılamayacağının altını çizdi. Bilgin, “Tehdide, şantaja boyun eğmedik, eğmeyeceğiz de. Eksiklerimizi gösteren basın mensuplarına da hep saygı duyduk, kendilerine teşekkür ettik. Bundan sonra da bizi üslubuyla eleştirenlere saygımız sonsuz. Yalnız, çıkar amaçlı yapılan haberleri de çok kale almadığımızın bilinmesini isterim.” dedi.

              

 Milletvekili Bilgin, Sivas basınıyla ciddi sorunlarının olmadığının altını çizdi. Yerel gazetelerin güçbirliği yaparak birleşmesinden önce de sonrasında da basınla seviyeli bir diyaloglarının olduğunu kaydeden Bilgin, şöyle konuştu: “Gazetelerin birleşme sürecini yakından takip ettim. Gelinen nokta itibariyle; gazetelerin güçbirliği yapması Sivas adına iyi oldu.”

               

 

 BİK Sivas Şube Müdürü Yüksel’de, Sivas’ta tüm gazete sahiplerinin elini taşın altına koyduğunu, büyük fedakârlıkların yapıldığını hatırlatarak, Sivas’ın üç gazete çatısı altında birleşmesinin diğer illere örnek olduğunu aktardı. - Sivas

 

haber, Sivas bülteni, AK, Parti, li, Bilgin, den, BİK, Müdürü, Yüksel, e, Ziyaret, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Milletvekili Bilgin, Gazete Manşetleri, Basın İlan Kurumu, Mustafa Bilgin, Mustafa Yüksel, Mustafa Tekin, Mustafa Önder, Hilmi Bilgin, Gazeteler, Türkiye, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.