pendik escort bayan
ak

Ak Parti'den Karapınar'da Danışma Meclisi Toplantısı

09.08.2018 - 13:03, Güncelleme: 09.08.2018 - 13:03
 

Ak Parti'den Karapınar'da Danışma Meclisi Toplantısı

KONYA (AA) - AK Parti Karapınar İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,...

KONYA (AA) - AK Parti Karapınar İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ümütlü , Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ile teşkilat üyeleri katıldı. Milletvekili Etyemez, yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarlarının önemli hizmetler yaptığını söyledi.Ülke üzerinde oynanan oyunlara boyun eğmeyeceklerini belirten Etyemez, "En büyük isteğimiz insanlarımızın mutluluğudur. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara, yapılan tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci de atlatacağımıza eminim." dedi.Belediye Başkanı Yaka da belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.İlçenin çok büyük güneş enerjisi potansiyeline sahip olduğuna dikkati çeken Başkan Yaka, "2 bin hektarlık alanda güneş enerjisi ve bunun yanındaki termik santral ilçeye çok şey katacaktır. İlçeye nitelikli konutlar kazandıracağız. Yerel yönetimler olarak buna hazırlıklı olmak zorundayız. Kentsel dönüşümden asla taviz vermeyeceğiz." diye konuştu.
KONYA (AA) - AK Parti Karapınar İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez,...

KONYA (AA) - AK Parti Karapınar İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ümütlü , Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ile teşkilat üyeleri katıldı.

Milletvekili Etyemez, yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarlarının önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara boyun eğmeyeceklerini belirten Etyemez, "En büyük isteğimiz insanlarımızın mutluluğudur. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara, yapılan tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlu süreci de atlatacağımıza eminim." dedi.

Belediye Başkanı Yaka da belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçenin çok büyük güneş enerjisi potansiyeline sahip olduğuna dikkati çeken Başkan Yaka, "2 bin hektarlık alanda güneş enerjisi ve bunun yanındaki termik santral ilçeye çok şey katacaktır. İlçeye nitelikli konutlar kazandıracağız. Yerel yönetimler olarak buna hazırlıklı olmak zorundayız. Kentsel dönüşümden asla taviz vermeyeceğiz." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.