pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Partiden Kan Bağışı

11.07.2019 - 15:28, Güncelleme: 11.07.2019 - 15:28
 

Ak Partiden Kan Bağışı

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığın tarafından "Kan bağışı hayat kurtarır" sloganıyla kan bağışı gerçekleştirildi.AK Parti İl Başkanlığında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığın tarafından "Kan bağışı hayat kurtarır" sloganıyla kan bağışı gerçekleştirildi.AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen etkinlikte İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkan yardımcıları, ilçe belediye başkanları ve partililer kan bağışında bulundu.Başkan Çopuroğlu kan bağışı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hiçbir şeye ihtiyacınız olmasa bile bir gün kana ihtiyacınız olur, bunu da sadece başkasından alabiliyorsunuz. Türkiye'de yılda 3 milyon ünite kana ihtiyaç oluyor araştırmalar neticesinde bunun yüzde 80 civarı gönüllü bağışlarla karşılanıyor." dedi.Emeği geçenlere teşekkür eden Çopuroğlu kan bağışının akşama saatlerine kadar devam edeceğini vurguladı.Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da her üç ayda bir kan verdiklerini ifade ederek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.
KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığın tarafından "Kan bağışı hayat kurtarır" sloganıyla kan bağışı gerçekleştirildi.AK Parti İl Başkanlığında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanlığın tarafından "Kan bağışı hayat kurtarır" sloganıyla kan bağışı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen etkinlikte İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları başkan yardımcıları, ilçe belediye başkanları ve partililer kan bağışında bulundu.

Başkan Çopuroğlu kan bağışı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hiçbir şeye ihtiyacınız olmasa bile bir gün kana ihtiyacınız olur, bunu da sadece başkasından alabiliyorsunuz. Türkiye'de yılda 3 milyon ünite kana ihtiyaç oluyor araştırmalar neticesinde bunun yüzde 80 civarı gönüllü bağışlarla karşılanıyor." dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Çopuroğlu kan bağışının akşama saatlerine kadar devam edeceğini vurguladı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da her üç ayda bir kan verdiklerini ifade ederek vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.