pendik escort bayan
ak

Ak Partide Yeni Yönetim Belli Oldu

10.12.2017 - 16:54, Güncelleme: 10.12.2017 - 16:54
 

Ak Partide Yeni Yönetim Belli Oldu

Bugün gerçekleşen AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi sonucu seçilen yeni AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleşen kongrede belirlendi.

Bugün gerçekleşen AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi sonucu seçilen yeni AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleşen kongrede belirlendi. 23 Kasım 2013’te ilk kez göreve atanan İl Başkanı Ziya Şahin, 4 yılı aşkın zamandır bu görevi sürdürüyordu. Bugün ki yapılan ve tek listeyle gidilen kongrenin ardından Şahin, İl Başkanlığı görevine yeniden en az iki en fazla üç yıl süreyle seçilmiş oldu.Böylece bir dönem Sivas İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini de yürüten Şahin, bir atama ve iki kongrenin ardından 3. kez İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.Ziya Şahin ile birlikte, 13 Şubat 2015 tarihinde dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede seçilen İl Yönetim Kurulu üyelerinin yerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bugün ki kongre ile yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu ÜyeleriÖnceki 50 kişilik yönetim kurulunda yer alan bir çok isim liste dışında kalırken, yeni yönetimde bu isimlerden, 12 tanesi (Abdulkadir Demirel, Cihat Gözüküçük, Enser Hülagü, Gülten Pürlü, Hakan Aksu, İbrahim Kaynar, İrfan Yılmazer, Kadir Darıcık, Mehmet Özkaya, Osman Ülker, Özcan Karataş, Salih Öztıoprak, Sebahattin Korkutan) asıl yönetim kurulunda görevine devam etti.2 isim Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Asıl Üyeliğinde, 5 isim Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğinde, 1 İsim Disiplin Kurulu Asıl Üyeliğinde ve 2 İsimde Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğinde görevine devam etmiş oldu. Önceki yönetim kurulunda yedek listede yer alan 10 isimden 2’si (İsmet Çayır, İdris Keşkek) yeni yönetim kurulunda asıl listede yer alırken, 5 tanesi yine yönetim kurulu yedek listede, 2 isim disiplin kurulu yedek listede ve 1 isimde Disiplin Kurulu asıl listede görevine devam edecek.Önceki Kongre listesi toplamda 132 kişiden oluşurken, AK Parti Genel Merkezinin yapmış olduğu değişiklikler sonrası bu sayı yeni kongrede 78 kişi olarak belirlendi.Geçmiş listede yer alan 132 kişiden yeni listede toplam 38 isim Asıl Yönetim Kurulu Üyeliği, Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, Asıl İl Disiplin Kurulu Üyeliği, Yedek İl Disiplin Kurulu Üyeliği, Asıl Parti İçi Demokrasi ve Hakam Kurulu Üyeliği, Yedek Parti İçi Demokrasi ve Hakam Kurulu Üyeliği, Asıl Üst Kurul Delegeliği, Yedek Üst Kurul Delegeliği görevlerinde kendisine yer buldu... 
Bugün gerçekleşen AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi sonucu seçilen yeni AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleşen kongrede belirlendi.

Bugün gerçekleşen AK Parti Sivas 6. Olağan İl Kongresi sonucu seçilen yeni AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleşen kongrede belirlendi.

 

23 Kasım 2013’te ilk kez göreve atanan İl Başkanı Ziya Şahin, 4 yılı aşkın zamandır bu görevi sürdürüyordu. Bugün ki yapılan ve tek listeyle gidilen kongrenin ardından Şahin, İl Başkanlığı görevine yeniden en az iki en fazla üç yıl süreyle seçilmiş oldu.

Böylece bir dönem Sivas İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini de yürüten Şahin, bir atama ve iki kongrenin ardından 3. kez İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.Ziya Şahin ile birlikte, 13 Şubat 2015 tarihinde dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede seçilen İl Yönetim Kurulu üyelerinin yerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bugün ki kongre ile yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.AK Parti Sivas Yeni il Yönetim Kurulu ÜyeleriÖnceki 50 kişilik yönetim kurulunda yer alan bir çok isim liste dışında kalırken, yeni yönetimde bu isimlerden, 12 tanesi (Abdulkadir Demirel, Cihat Gözüküçük, Enser Hülagü, Gülten Pürlü, Hakan Aksu, İbrahim Kaynar, İrfan Yılmazer, Kadir Darıcık, Mehmet Özkaya, Osman Ülker, Özcan Karataş, Salih Öztıoprak, Sebahattin Korkutan) asıl yönetim kurulunda görevine devam etti.2 isim Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Asıl Üyeliğinde, 5 isim Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğinde, 1 İsim Disiplin Kurulu Asıl Üyeliğinde ve 2 İsimde Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğinde görevine devam etmiş oldu.

 

Önceki yönetim kurulunda yedek listede yer alan 10 isimden 2’si (İsmet Çayır, İdris Keşkek) yeni yönetim kurulunda asıl listede yer alırken, 5 tanesi yine yönetim kurulu yedek listede, 2 isim disiplin kurulu yedek listede ve 1 isimde Disiplin Kurulu asıl listede görevine devam edecek.

Önceki Kongre listesi toplamda 132 kişiden oluşurken, AK Parti Genel Merkezinin yapmış olduğu değişiklikler sonrası bu sayı yeni kongrede 78 kişi olarak belirlendi.Geçmiş listede yer alan 132 kişiden yeni listede toplam 38 isim Asıl Yönetim Kurulu Üyeliği, Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, Asıl İl Disiplin Kurulu Üyeliği, Yedek İl Disiplin Kurulu Üyeliği, Asıl Parti İçi Demokrasi ve Hakam Kurulu Üyeliği, Yedek Parti İçi Demokrasi ve Hakam Kurulu Üyeliği, Asıl Üst Kurul Delegeliği, Yedek Üst Kurul Delegeliği görevlerinde kendisine yer buldu... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.