pendik escort bayan
ak

Ak Parti'de Tanıtım Ve Medya Başkanlarına Eğitim Verildi

13.12.2018 - 17:03, Güncelleme: 13.12.2018 - 17:03
 

Ak Parti'de Tanıtım Ve Medya Başkanlarına Eğitim Verildi

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir merkez ve ilçelerde görev yapan tanıtım ve medya başkanları ile sosyal medya sorumlularına...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir merkez ve ilçelerde görev yapan tanıtım ve medya başkanları ile sosyal medya sorumlularına eğitim verildi.Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri Neslihan Ay ve Dicle Gülen Deligöz’ün katılımıyla eğitim çalışması düzenlendi. Eğitim toplantısında, partililerin sosyal medyayı duyarlı, doğru ve aktif kampanya yönetmeleri amacıyla yapıldığı bilgilendirme ve sunumlar yapıldı.AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, yaptığı açıklamada, eğitimlerle AK Parti'nin kurumsal kimliği, değerleri ve yapılan hizmetleri topluma sağlıklı, etkili şekilde aktarılmasını amaçladıklarını dile getirdi. Seçim sürecinde çevreye duyarlı bir siyasi kampanya yönetimi yapılmasını planlandıklarını da dile getiren Aslan, bu doğrultuda sosyal medyanın etkili ve doğru kullanımının önem taşıdığını ifade etti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir merkez ve ilçelerde görev yapan tanıtım ve medya başkanları ile sosyal medya sorumlularına...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Merkezi tarafından Kırşehir merkez ve ilçelerde görev yapan tanıtım ve medya başkanları ile sosyal medya sorumlularına eğitim verildi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyeleri Neslihan Ay ve Dicle Gülen Deligöz’ün katılımıyla eğitim çalışması düzenlendi.

Eğitim toplantısında, partililerin sosyal medyayı duyarlı, doğru ve aktif kampanya yönetmeleri amacıyla yapıldığı bilgilendirme ve sunumlar yapıldı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, yaptığı açıklamada, eğitimlerle AK Parti'nin kurumsal kimliği, değerleri ve yapılan hizmetleri topluma sağlıklı, etkili şekilde aktarılmasını amaçladıklarını dile getirdi.

Seçim sürecinde çevreye duyarlı bir siyasi kampanya yönetimi yapılmasını planlandıklarını da dile getiren Aslan, bu doğrultuda sosyal medyanın etkili ve doğru kullanımının önem taşıdığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.