pendik escort bayan
ak

Ak Parti'de Partililer Referandumla İlgili Bilgilendirildi

17.01.2017 - 10:13, Güncelleme: 17.01.2017 - 10:13
 

Ak Parti'de Partililer Referandumla İlgili Bilgilendirildi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanlığınca, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle seçim işleri başkanlarının katıldığı...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanlığınca, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle seçim işleri başkanlarının katıldığı toplantıda referandumla ilgili bilgi verildi.AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanı Hakan Parlakgün, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşan referandum süreciyle ilgili teşkilatları bilgilendirdiklerini bildirdi.Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Parlakgün, şunları kaydetti:"Bizler teşkilat olarak yapacağımız her çalışmada davamızın ruhuna ve hizmet anlayışımızın yapısına uygun hareket etmeliyiz. Ülkede yapılan ve devam edilen yatırımların durmaması, sosyal ve kültürel kazanımların devamı gerekiyor. Siyasi istikrarın devamı ve ülkemizin refahı için önümüzdeki referandum sürecini iyi değerlendirmeliyiz. Çalışmalarımız milletimizin hayrı için evet noktasında olmalıdır."
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanlığınca, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle seçim işleri başkanlarının katıldığı...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanlığınca, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle seçim işleri başkanlarının katıldığı toplantıda referandumla ilgili bilgi verildi.

AK Parti Odunpazarı Seçim İşleri Başkanı Hakan Parlakgün, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşan referandum süreciyle ilgili teşkilatları bilgilendirdiklerini bildirdi.

Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini ifade eden Parlakgün, şunları kaydetti:

"Bizler teşkilat olarak yapacağımız her çalışmada davamızın ruhuna ve hizmet anlayışımızın yapısına uygun hareket etmeliyiz. Ülkede yapılan ve devam edilen yatırımların durmaması, sosyal ve kültürel kazanımların devamı gerekiyor. Siyasi istikrarın devamı ve ülkemizin refahı için önümüzdeki referandum sürecini iyi değerlendirmeliyiz. Çalışmalarımız milletimizin hayrı için evet noktasında olmalıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.