pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti’de A. Adaylık Başvurularında Son Gün!

02.09.2015 - 13:54, Güncelleme: 02.09.2015 - 13:54
 

Ak Parti’de A. Adaylık Başvurularında Son Gün!

Ak Partiden Aday Adayı olacakların 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00'a kadar aday adaylığı başvurularını yapmaları gerekiyor.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin aday adaylığı başvuruları hakkında açıklamada bulundu. Şahin, “31 Ağustos’ta aday adaylığı başvuruları başlıyor ve 3 Eylül´de son buluyor. Aday adayı olmak isteyenler partimize başvurmakta gecikmesinler” dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim takvimini değerlendiren ve açıklamalarda bulunan Şahin, aday adaylığı konusunda son başvuru tarihinin 3 Eylül olduğunu hatırlattı. Seçim takvimi konusunda hatırlatmalarda bulunan Şahin, “seçim takvimi başladı. Özellikle 31 Ağustos Pazartesi günü adaylık düşünen kamu görevlilerinin istifalarının son günü. Partimize müracaatlarda 3 Eylül´de tamamlanacak. 3 Eylül´e kadar müracaat etmek isteyen milletvekili aday adaylarının hem il hem genel merkeze yapmaları mümkün. Tahkikatı yapılmış olan aday adayları bir mülakata tabi tutulmayacak. Mülakatı olmayıp ilk kez başvurmuş olan aday adayları bir mülakata tabi tutulacak. 12 Eylül´de AK Parti´nin 5. olağan Büyük Kongresi var. Ankara Arena´da yapılacak olan Kongrenin çok canlı geçeceğini düşünüyoruz. Bu canlı kongre ile birlikte partimiz seçimlere tam anlamıyla start vermiş olacak. 18 Eylül´de aday listeleri YSK´ya teslim edecekler. Orada YSK geçici kabulden sonra listeleri inceleyip kararını verecek” dedi. ADAYLIK ÜCRETLERİErkek aday adaylarının ödemesi gereken tutar 5 bin TL olurken, kadınlarda bu rakam 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Engelli vatandaşlar ise aday adaylığı başvurusunda hiçbir ücret ödemeyecekler. Geçtigimiz dönem Aday Adayı olanların çoğu tekrar Milletvekilliği için kollarını sıvamaları dikkatlerden kaçmadı.  - Sivas Sivas Seçim, Sivas Anket, 2015 Genel Seçim Sivas, Haberleri, Sivas Milletvekili Adayları, sivas haber, sivas haberleri, haber58, sivas gazeteleri, sivas son dakika haber, sivas ilçeleri, sivas spor, sivas köşe yazıları, Sivas Seçim, SIVAS SECIM, SIVAS SECIM haberleri, SIVAS SECIM  haberi, SIVAS SECIM  haberler, SIVAS SECIM  haber, SIVAS SECIM  gelişmeleri, son dakika SIVAS SECIM , SIVAS SECIM  son dakika, SIVAS SECIM  haberleri son dakika, SIVAS SECIM  resimleri, SIVAS SECIM  videoları, SIVAS SECIM  fotoğrafları, SIVAS SECIM  manşetleri, SIVAS SECIM  yorumları, SIVAS SECIM  twitter, SIVAS SECIM tweetleri, SIVAS SECIM twitleri, haber, haberler, sivas-secim, SIVAS SECIM, HABER, HABERLER, sivas bülten, sivas milletvekili, aday adayları, Sivas Aday Adayları 201, Sivas Sivas milletvekili adayları, Sivas Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, ak parti, mhp, chp
Ak Partiden Aday Adayı olacakların 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00'a kadar aday adaylığı başvurularını yapmaları gerekiyor.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin aday adaylığı başvuruları hakkında açıklamada bulundu. Şahin, “31 Ağustos’ta aday adaylığı başvuruları başlıyor ve 3 Eylül´de son buluyor. Aday adayı olmak isteyenler partimize başvurmakta gecikmesinler” dedi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim takvimini değerlendiren ve açıklamalarda bulunan Şahin, aday adaylığı konusunda son başvuru tarihinin 3 Eylül olduğunu hatırlattı.

 

Seçim takvimi konusunda hatırlatmalarda bulunan Şahin, “seçim takvimi başladı. Özellikle 31 Ağustos Pazartesi günü adaylık düşünen kamu görevlilerinin istifalarının son günü. Partimize müracaatlarda 3 Eylül´de tamamlanacak. 3 Eylül´e kadar müracaat etmek isteyen milletvekili aday adaylarının hem il hem genel merkeze yapmaları mümkün. Tahkikatı yapılmış olan aday adayları bir mülakata tabi tutulmayacak. Mülakatı olmayıp ilk kez başvurmuş olan aday adayları bir mülakata tabi tutulacak. 12 Eylül´de AK Parti´nin 5. olağan Büyük Kongresi var. Ankara Arena´da yapılacak olan Kongrenin çok canlı geçeceğini düşünüyoruz. Bu canlı kongre ile birlikte partimiz seçimlere tam anlamıyla start vermiş olacak. 18 Eylül´de aday listeleri YSK´ya teslim edecekler. Orada YSK geçici kabulden sonra listeleri inceleyip kararını verecek” dedi.

 

ADAYLIK ÜCRETLERİ

Erkek aday adaylarının ödemesi gereken tutar 5 bin TL olurken, kadınlarda bu rakam 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Engelli vatandaşlar ise aday adaylığı başvurusunda hiçbir ücret ödemeyecekler.

 

Geçtigimiz dönem Aday Adayı olanların çoğu tekrar Milletvekilliği için kollarını sıvamaları dikkatlerden kaçmadı.  - Sivas

 

Sivas Seçim, Sivas Anket, 2015 Genel Seçim Sivas, Haberleri, Sivas Milletvekili Adayları, sivas haber, sivas haberleri, haber58, sivas gazeteleri, sivas son dakika haber, sivas ilçeleri, sivas spor, sivas köşe yazıları, Sivas Seçim, SIVAS SECIM, SIVAS SECIM haberleri, SIVAS SECIM  haberi, SIVAS SECIM  haberler, SIVAS SECIM  haber, SIVAS SECIM  gelişmeleri, son dakika SIVAS SECIM , SIVAS SECIM  son dakika, SIVAS SECIM  haberleri son dakika, SIVAS SECIM  resimleri, SIVAS SECIM  videoları, SIVAS SECIM  fotoğrafları, SIVAS SECIM  manşetleri, SIVAS SECIM  yorumları, SIVAS SECIM  twitter, SIVAS SECIM tweetleri, SIVAS SECIM twitleri, haber, haberler, sivas-secim, SIVAS SECIM, HABER, HABERLER, sivas bülten, sivas milletvekili, aday adayları, Sivas Aday Adayları 201, Sivas Sivas milletvekili adayları, Sivas Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, ak parti, mhp, chp

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.