pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Yerköy İlçe Teşkilatı'ndan İftar

11.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 11.05.2019 - 10:28
 

Ak Parti Yerköy İlçe Teşkilatı'ndan İftar

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından iftar verildi.Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Yerköy İlçe...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından iftar verildi.Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, "Gönlümüz bir, soframız bir" sloganı ile bu iftar programını düzenlediklerini söyledi. İftara katılanlara teşekkür eden Dereli, "Hem partililerimiz hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek gönlümüzün ve soframızın bir olduğunu göstermek için bu iftar yemeğini düzenlemiş bulunmaktayız. İftar yemeğimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer de iftar programını düzenleyen ilçe teşkilatına ve katılımcılara teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından iftar verildi.Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Yerköy İlçe...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından iftar verildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, "Gönlümüz bir, soframız bir" sloganı ile bu iftar programını düzenlediklerini söyledi.

İftara katılanlara teşekkür eden Dereli, "Hem partililerimiz hem de sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek gönlümüzün ve soframızın bir olduğunu göstermek için bu iftar yemeğini düzenlemiş bulunmaktayız. İftar yemeğimize katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Yozgat milletvekilleri Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer de iftar programını düzenleyen ilçe teşkilatına ve katılımcılara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.